S22 alınır mı?

Bütçe
20000

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Al sana güncel test.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her şeyi bir kenara bırakıyorum, bir cep telefonunun böyle görüntüler yakalaması bile benim için muazzam bir şey. Fotoğrafların kalitesi düşük, Wp üzerinden aktardım fotoğrafları.

Telefon berbat, kullanırken elim yanıyor ve nitril eldiven ile kullanıyorum. Bataryası 10 dakika bile gitmiyor. Anlaştık mı şimdi?

Bir günü kolayca çıkarabilecek bir telefon teste göre. 4 saat ekran süresi almış 1 günden fazla kapalı durmuş ve bitmiş. Her gün 1 kere şarja takan biri için sorun olmamalı. Biz S22 batarya iyi demiyoruz ama sen Xiaomi ile karıştırdın herhalde.
Normal bir kullanıcı için S22 gayet yeterli. Benim 20k bütçedeki tüm konulara "S22 ama yoğun kullanımda günü çıkarmaz." yazdığımı görmen mümkün.
Ayrıca bu süreleri aod açık ve 120 hz iken gördüğünü varsayarsak oyun oynamayan birini çıkarır.

S20 nin iyi olmaması lazım. S10 60hz diye iyi. 2k 60 hz daha az pil yiyor 1080p 120hz ye göre. 120hz kullandığın senaryo da pil fazla dayanmıyor açıkçası.

S20 nin iyi olmaması lazım. S10 60hz diye iyi. 2k 60 hz daha az pil yiyor 1080p 120hz ye göre. 120hz kullandığın senaryo da pil fazla dayanmıyor açıkçası.
Exynos varyantinin kotu, yuk altinda 11-12W’lara kadar tuketebiliyor ve dokumu de kotu. Snapdragon 865’de durum boyle degil, cok kaliteli bir dokumu var ve az guc tuketiyor, oyle ki A13’un 7W’da verdigi 3400 coklu cekirdek puanini 5W tuketerek veriyor. Exynos 990 ile 865 arasinda muazzam bir fark var.

Exynos 990 ın tdp si 9w değil miydi ne 11-12w si.

Günlük 8-9 saat iş hayatı düşünelim. Yada arkadaşlarımızda dışarıda vakit geçiriyoruz. Dışarıda 4 saat boyunca aralıksız telefonu kullanacak halimiz yok, boşluklarda kullanıyoruz ki ben bazen yoğun kullanıyorum önceki yorumlarda yazdığım gibi beni kurtarıyor. %10 ile eve geldiğim oluyor ama oluyor işte kurtarıyor. Evde zaten problem yok Wifi çok güç tüketmiyor. Gel de bunları bu arkadaşa anlat.

Testi iyi izle. Kendi topuğuna kendin sıktın gibi olmadı mı?

Arkadaş Poco ile karıştırıyor diye düşünüyorum bazen. 4,5 saat ekran süresi almış ve 1,5 güne yakın kapalı durmuş. Sürekli kullansan 6 saate kadar yolu var demek ki. 120 hz ve aod kapatırsan 7 saati geçer.
Ve ayrıca dediğiniz gibi 4 belki ama 5-6 saat ekrana niye bakarsın ki? Ya asosyelsindir ya da bilgisayarın falan yoktur. Hele ki WIFI ile bu sure daha da uzayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…