S22 alınır mı?

Bütçe
20000
Exynos 990 ın tdp si 9w değil miydi ne 11-12w si
Genshin Impact gibi oyunlarda yuk altina girdiginde 11W-12W kadar tuketebiliyor. TDP’ye bakarsak 8 Gen 1 5W tuketiyor fakat testlerde 6-7W’a kadar tuketebiliyor. Motorola Edge X30 kasasinda 9-11W’lara kadar dayanabiliyor.

IMG_0696.png

Mesala 8+ Gen 1’in TDP’si kac ve 12S Ultra kac watt tuketmis.

Samsung S22 alınır mı? Isınma sorunu var mı? Yaklaşık 1 saat de oyun oynayarak 1 günü çıkarır mı? Kamerası yeterli mi? Yoksa bu fiyat bandında ki mi 12 T, iPhone SE SE 3 veya POCO F5 mi alınmalı?
Hiç yoruma gerek yok aktif kullanıyorum kamerası iphone13le kıyaslanan bi telefon direk al pubg hdr 60 fbs veriyor

Genshin Impact gibi oyunlarda yuk altina girdiginde 11W-12W kadar tuketebiliyor. TDP’ye bakarsak 8 Gen 1 5W tuketiyor fakat testlerde 6-7W’a kadar tuketebiliyor. Motorola Edge X30 kasasinda 9-11W’lara kadar dayanabiliyor.

Eki Görüntüle 1886598

Mesala 8+ Gen 1’in TDP’si kac ve 12S Ultra kac watt tuketmis.
7w yiyo hocam baya sallamışsınız gibi geldi bana.
Screenshot_20230704_111114_YouTube.jpg

Pekala iPhone 11'in ekranına iyi diyen şahıs.

11'in ekranına hiçbir zaman iyi demedim. 11 ekranı kalite olarak ortalama bir ekran dedim. Yani ne çok iyi ne çok kötü. Bugünde 25k gibi kazık fiyattan satıldığı için önermiyorum. Siz dürüst olmayı fanboyluk; fanboyluğu da dürüstlük olarak yorumluyorsunuz. Öyle yorumlamaya devam edin.

7w yiyo hocam bata sallamışsınız gibi geldi bana.
Eki Görüntüle 1886605
Hayir dostum. @495256 aciklayabilir belki, mobodan bagimsiz profesyonel aletlerle yapilan testlerde inan bana 6-7W falan tuketmiyor. Samsung’un urettigi en kotu chiplerden birisidir 990. Bu test ne zaman yapildi bilmiyorum ama Android 12’den sonra 990’in deli gibi guc tuketilmesine izin verildi, Murat Burc kendisi yayinda aciklamisti bulabilirsem paylasirim. Tıpkı 8 Gen 1 & 8+ Gen 1’de oldugu gibi verilen TDP’den 1-2W daha fazla tuketiyor.

11'in ekranına hiçbir zaman iyi demedim. 11 ekranı kalite olarak ortalama bir ekran dedim. Yani ne çok iyi ne çok kötü. Bugünde 25k gibi kazık fiyattan satıldığı için önermiyorum. Siz dürüst olmayı fanboyluk; fanboyluğu da dürüstlük olarak yorumluyorsunuz. Öyle yorumlamaya devam edin.

Eski mesajlarına dön de bir bak be. Bu kadar da çelişki olmaz.

Siz Samsung fanboyları ile uğraşılmaz. Şu cihazın çöp pilini bile savunuyorsunuz ya size ne desek boş.
Senin sayende aydınlanma yaşadım. S22 telefonumu denize fırlattım. Şimdi SE2 almaya gidiyorum. Dediğin gibi çıkmazsa bozuşuruz ona göre. :)

Hayir dostum. @495256 aciklayabilir belki, mobodan bagimsiz profesyonel aletlerle yapilan testlerde inan bana 6-7W falan tuketmiyor. Samsung’un urettigi en kotu chiplerden birisidir 990. Bu test ne zaman yapildi bilmiyorum ama Android 12’den sonra 990’in deli gibi guc tuketilmesine izin verildi, Murat Burc kendisi yayinda aciklamisti bulabilirsem paylasirim. Tıpkı 8 Gen 1 & 8+ Gen 1’de oldugu gibi verilen TDP’den 1-2W daha fazla tuketiyor.
Bu test 1 sene önce çekildi yeni gayet. Gidip istediğin her teste bakabilirsin maksimum 9w çekiyor 11-12 değil.

Eski mesajlarına dön de bir bak be. Bu kadar da çelişki olmaz.

11'in ekranına iyi dediğimi kanıtlar mısın? Bu işler iftira atmak ile olmuyor. Geçmiş mesajlarımda 11'in ekranına çöp diyenlere gömüldüğü kadar kötü bir ekranı yok dedim. Bu ekranı iyi demek değildir. Daha yazılanı anlatmaktan acizsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı