11'in ekranına iyi dediğimi kanıtlar mısın? Bu işler iftira atmak ile olmuyor. Geçmiş mesajlarımda 11'in ekranına çöp diyenlere gömüldüğü kadar kötü bir ekranı yok dedim. Bu ekranı iyi demek değildir. Daha yazılanı anlatmaktan acizsin.
Ah bi kanıtlayabilsem. Ama arama yeri çalışmıyor. Hesabına girip mesajlara tıklayınca da Max bu konudaki mesajlarına bakabiliyorum. Yapabilsem yaparım yani senin gibi aciz olduğumdan değil.
Hayırdır neden güldün? Yalan mı söylüyorum senin gibi?
Hocam zaten SoC üzerinde yanlış sıcaklık değeri okusa telefon muhtemelen bozulur ama arkadaş devamlı bir biçimde her şeyi reddediyor. 11'in ekranına ortalama demiş ben o dakikadan sonra bir 10 dk kendime gelemedim.
Note 20 de bile Exynos 990 14W çekiyor her şekilde kanıtlayabilirim. Herhangi bir sosyal medyanı verir misin kendi sonuçlarımı sana atabilirim. Attığın testdeki değerlerin çoğu kafadan sallama veya yanlış. CPU Watt'ı öyle ölçülmüyor o adamın verilerinde anakart ve ekranda dahil genel kullanımı veriyor CPU'yu değil.
Note 20 de bile Exynos 990 14W çekiyor her şekilde kanıtlayabilirim. Herhangi bir sosyal medyanı verir misin kendi sonuçlarımı sana atabilirim. Attığın testdeki değerlerin çoğu kafadan sallama veya yanlış. CPU Watt'ı öyle ölçülmüyor o adamın verilerinde anakart ve ekranda dahil genel kullanımı veriyor CPU'yu değil.
Evet toplamı 14w etmiyorsa 14w çekmiyordur o. Bende de S20+ var hocam Ampere'den genel ne kadar çektiğine bakıp hesaplamasını yapınca yine 9W'den fazla çıkmıyor.
Evet toplamı 14W etmiyorsa 14W çekmiyordur o. Bende de S20+ var hocam Ampere'den genel ne kadar çektiğine bakıp hesaplamasını yapınca yine 9W'den fazla çıkmıyor.
O tür şeyleri biliyorum ama o tür şeyler anakart üzerine bağlanıyor exynos 990 ile güç bağlantısı arasına seri olarak bağlanıp akım ölçümü yapmıyor. Geekerwan'ın hangi videosu çok videosunu göremedim çünkü.
Samsung S22 alınır mı? Isınma sorunu var mı? Yaklaşık 1 saat de oyun oynayarak 1 günü çıkarır mı? Kamerası yeterli mi? Yoksa bu fiyat bandında ki mi 12 T, iPhone SE SE 3 veya POCO F5 mi alınmalı?
Bende S22 var çok iyi hem inanılmaz güzel fps alıyorsun (mobile göre) hem de ısınma olmuyor. Hızlı şarj sırasında ısınıyor sadece. Şarjdan çıkardıktan sonra 1-2 dk bekletiyom ben ama zorunlu değil. Hem 5g teknolojisi de var, en az 8 yıl idare eder telefon. Fakat düzgün koruyucu bir kılıf öneririm
Edit : PUBG tarzı mobile göre ağır oyunları açarsan evet tabii ki ısınır ona da birşey denmez artık. 2021den beri kullanıyorum ısınma dışında hiç ama hiçbir sorununu görmedim