S22 alınır mı?

Bende S22 kullanıyorum 120Hz de 6 saatleri görürsünüz ısınma Android 13'e göre fark edilir bir şekilde azaldı.

Bende S22 kullanıyorum 120Hz de 6 saatleri görürsünüz ısınma Android 13'e göre fark edilir bir şekilde azaldı.
Benim kompakt telefon sevdam var. Sırf bu sevda yüzünden 20 k verip S22 almak istiyorum. Sence mantıklı mı ? Alternatif olarak bir seçeneğim yok çünkü bu kompaktlıkta hiç telefon bulamadım (Bu fiyat bandında). Büyük telefon alacak olursam da seçeneğim Redmi Not 12 Pro. O da 13 Bin TL. Sırf görsel sevdam için 7 k fazla vermeli miyim acaba ?

Benim kompakt telefon sevdam var. Sırf bu sevda yüzünden 20 k verip S22 almak istiyorum. Sence mantıklı mı ? Alternatif olarak bir seçeneğim yok çünkü bu kompaktlıkta hiç telefon bulamadım (Bu fiyat bandında). Büyük telefon alacak olursam da seçeneğim Redmi Not 12 Pro. O da 13 Bin TL. Sırf görsel sevdam için 7 k fazla vermeli miyim acaba ?
S22 aldık, henüz denemedik kargoda ama bir Media Markt filan bulup deneyin farklı bir telefon bakamazsınız bende Nothing Phone 2 var daha iyi bir cihaz olmasına rağmen ekranı acayip hoşuma gitti benim bile geçesim geldi arayüz akıcılık 20K çok iyi fiyat.

S22 aldık, henüz denemedik kargoda ama bir MediaMarkt filan bulup deneyin farklı bir telefon bakamazsınız bende Nothing Phone 2 var daha iyi bir cihaz olmasına rağmen ekranı acayip hoşuma gitti benim bile geçesim geldi arayüz akıcılık 20K çok iyi fiyat.

Deneyiminiz nedir acaba? Ekran süresi günlük ortalama kaç saat?

Sarji cabuk bitiyor ve Gen 1 gercekten berbat islemci sosyal medyaya bakarken bile isiniyor telefon diye 5 gun sonra iade ettim S24 aldim.

@Lightspeed arkadaşın da deneyimi 1 yıla yakındır var. O da şarj süresinden bahsediyor fakat bu ısınma sorunu öyle aman aman olduğunu belirtmedi. Çok kararsız kaldım S22 alsam mı almasam mı diye.

@Lightspeed arkadaşın da deneyimi 1 yıla yakındır var. O da şarj süresinden bahsediyor fakat bu ısınma sorunu öyle aman aman olduğunu belirtmedi. Çok kararsız kaldım S22 alsam mı almasam mı diye.
Bu butcede S23FE alip gecilmeli bence.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı