S22 alınır mı?

ALLEY1678

Femtopat
Benim aklımda POCO X6 Pro vardı ama kuzenim S22 al daha rahat edersin hem de daha uzun götürür ve daha kaliteli bir telefon dedi. Bataryasının 3700 mAh olması acaba şarjı az mı gider diye düşündürdü. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya yönünden sıkıntılı cihaz. Alabiliyorsanız S23 FE ya da S23 daha iyi olur.

Benim aklımda POCO X6 Pro vardı ama kuzenim S22 al daha rahat edersin hem de daha uzun götürür ve daha kaliteli bir telefon dedi. Bataryasının 3700 mAh olması acaba şarjı az mı gider diye düşündürdü. Sizce alınır mı?
Alınır hocam, bataryadan dolayı S23FE de alabilirsiniz.
Bana göre S22 daha premium hissettiriyor.
Günde 2 kez şarja takıyorum oyun, sosyal medya vb. sorun olmuyor.

Önceliğiniz oyun ise X6 Pro, çıkabiliyorsanız F6 daha iyi olur. Dengeli bir cihaz isterseniz S23 FE.

Verimlilik olarak pek başarılı olmayan bir işlemci (8 Gen 1) ve 3700 mAh batarya bir araya gelince pil performansı olarak kötü sonuç alınıyor. Kamerasına arayüzüne diyecek bir şey yok.

8 gen 1 işlemcisi çok ısınıyor diye duydum bu arada SD 888 ile 8 gen 1 bayağı sorunlu çıktı o yüzden 8 gen 1+ çıkarttılar. Oyun için üzmezler ama Dimensity 8300 hepsini tokatlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı