S22 ekran koruyucu ile parmak izi okumuyor

1Mehmet_Bey

Decapat
Daha fazla  
Cihazı alalı 3 hafta oluyor, aldığım gibi ekran koruyucu taktırdım. Başta hayalet ekran taktırmak istedim fakat hayalet ekranda parmak izi çalışmayacağı için koruyucunun ortasında bir delik vardı, oyun oynarken sorun çıkaracağı için istemedim ve 150TL'ye sıradan bir koruyucu taktırdım (koruyucu S22'ye ait değil, koruyucunun kamera deliği u ekranlı telefonlara uygun olanlardan. Sorunun bundan kaynaklanabileceğini düşünmekteyim). Olay böyle, parmak izi eklemeye çalıştığımda parmağımı algılamıyor. Bunu merak edip internette araştırdım ve Samsung'un kendi sitesinde paylaştığı yazıda şunu fark ettim:

resim_2023-12-14_200653362.png

Samsung onaylı ekran koruyucular nelerdir? Daha önce Samsung tarafından onaylı ekran koruyucu diye bir koruyucu görmedim. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. :)

O zaman yeni bir koruyucu almaktan başka çare yok.
Peki nasıl anlayacağım? Ben ekran koruyucu isteyince bu adam bana yine farklı bir koruyucu verecek. Bu tür koruyucuların bir ismi falan var mıdır? Mesela "abi hayalet ekran koruyucu takar mısın?" dediğimde adam anlar ve doğru olanı takar bunun da ismi var mıdır yoksa adama parmak izi okuyabilen ekran koruyucu gibi bir şey desem verir mi?

Peki nasıl anlayacağım? Ben ekran koruyucu isteyince bu adam bana yine farklı bir koruyucu verecek. Bu tür koruyucuların bir ismi falan var mıdır? Mesela "abi hayalet ekran koruyucu takar mısın?" dediğimde adam anlar ve doğru olanı takar bunun da ismi var mıdır yoksa adama parmak izi okuyabilen ekran koruyucu gibi bir şey desem verir mi?

Bütçe problemin yoksa Spigen ekran koruyucu alabilirsin mahalle arası telefon dükkancılarından almaktansa internetten almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı