S22 hala alınır mı?

emirhans736

Femtopat
Daha fazla  
Şu an S20 kullanıyorum. Yaklaşık 7 saat ekran süresi alıyorum sadece sosyal medya (arada FIFA) Full 120Hz ile ama kamera benim için önemli ve S20 One UI 7 almıyor, benim için bir eksiklik. Sizce S22 alınır mı? Batarya ve ısınma sorunu üzer mi? Bütçe 20k.

Şu an S20 kullanıyorum. Yaklaşık 7 saat ekran süresi alıyorum sadece sosyal medya (arada FIFA) full 120Hz ile ama kamera benim için önemli ve S20 One UI 7 almıyor, benim için bir eksiklik. Sizce S22 alınır mı? Batarya ve ısınma sorunu üzer mi? Bütçe 20k.

Batarya konusunda ciddi üzer hocam S22.

Şu an aktif olarak kullanıyorum 120 Hz olarak kullanıyorum günde en az 2 defa şarj etmek zorunda kalıyorum telefonu az kullanmama rağmen fiyat performans olarak harika cihaz batarya hariç bence bu zamanda alınmaz en kötü S23 alman lazım.

Arkadaşta S22 var, sıfır oyun ile 2-3 saat ekran süresi veiryor full şarj. Kablolara ve pirizlere bağlı yaşamak sizin için sorun olmayacaksa performans ve kamera olarak upgrade olur.

Şu an aktif olarak kullanıyorum 120 Hz olarak kullanıyorum günde en az 2 defa şarj etmek zorunda kalıyorum telefonu az kullanmama rağmen fiyat performans olarak harika cihaz batarya hariç bence bu zamanda alınmaz en kötü S23 alman lazım.

Kac saat ekran süresi alıyorsunuz hocam.

Kac saat ekran süresi alıyorsunuz hocam.

Arkadaşta S22 var, sıfır oyun ile 2-3 saat ekran süresi veiryor full şarj. Kablolara ve pirizlere bağlı yaşamak sizin için sorun olmayacaksa performans ve kamera olarak upgrade olur.

Isınma konusunda durum nedir? One UI 7 ile çözüldü mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı