S22 ile S23 arasındaki fiyat farkını vermeye değer mi?

ragdoll

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, S22 ile S23 arasında 12500 TL fark var şu anda. Neredeyse 2 kat, gerçekten o kadarına değer mi? İkisi arasındaki temel farklar batarya ve işlemci sanırım, S22'nin işlemcisi bana yeterde artar aslında ama batarya konusunda çok korkutucu şeyler okudum. 3 4 saat falan diyorlar. Gerçek mi bu?

Çünkü eğer gerçekse alınmaz S23 alacağım. Ama YouTube'daki testlerde o kadar fark görmedim. Kaldı ki 1 yılda ne kadar şey değişebilir?
Telefonum çok eski Samsung Galaxy a30. kesin değiştireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, S22 ile S23 arasında 12500 TL fark var şu anda. Neredeyse 2 kat, gerçekten o kadarına değer mi? İkisi arasındaki temel farklar batarya ve işlemci sanırım, S22'nin işlemcisi bana yeterde artar aslında ama batarya konusunda çok korkutucu şeyler okudum. 3 4 saat falan diyorlar. Gerçek mi bu?

Çünkü eğer gerçekse alınmaz S23 alacağım. Ama YouTube'daki testlerde o kadar fark görmedim. Kaldı ki 1 yılda ne kadar şey değişebilir?
Telefonum çok eski Samsung Galaxy a30. kesin değiştireceğim.
Değer hocam, batarya ve ısınma farkı baya önemli bence, yani en azından bana göre değer.
(Şunuda ekleyeyim illa S23 alın demiyorum. Kişisel bir görüş sadece😄)

Bence de S23 alabilirsin çünkü S22 hem zamana bağlı batarya sağlığında düşme, işlemcisinin verimsizliği ve bataryasının küçük olması sebepleri ile düşük pil performansı kullanıcıyı pişman edebilir. Gün içerisinde en az bir defa şarj ihtiyacı olabiliyor.

Teşekkür ederim arkadaşlar, izlediğim kadarıyla hız olarak iki cihaz arasında hemen hemen hiçbir fark yok ikisi de aynı anda açıyor her şeyi neredeyse, telefon 10 numara keşke şu batarya sorunu olmasaydı. Oyunda oynamam zaten ama batarya kısmında her telefonun bataryası kullandıkça ölüyor ve gitgide daha az ekran süresi veriyor diye okudum.
Dolayısıyla 2 3 sene sonra S22'de sıkıntı yaşama ihtimalim yüksek. Batarya değiştirmek zorunda kalacağım.(Ve muhtemelen ilk başlarda da bataryası iyi olmayacak)
S23 en az 5 sene götürür diyorlar.
Galiba s23 daha iyi bir yatırım.

Teşekkür ederim arkadaşlar, izlediğim kadarıyla hız olarak iki cihaz arasında hemen hemen hiçbir fark yok ikisi de aynı anda açıyor her şeyi neredeyse, telefon 10 numara keşke şu batarya sorunu olmasaydı. Oyunda oynamam zaten ama batarya kısmında her telefonun bataryası kullandıkça ölüyor ve gitgide daha az ekran süresi veriyor diye okudum.
Dolayısıyla 2 3 sene sonra S22'de sıkıntı yaşama ihtimalim yüksek. Batarya değiştirmek zorunda kalacağım.(ve muhtemelen ilk başlarda da bataryası iyi olmayacak)
S23 en az 5 sene götürür diyorlar.
Galiba S23 daha iyi bir yatırım.

S23'ün 256 GB modelini almanı öneriyorum tekrardan. 256 GB modelinde UFS 4.0, 128 GB modelinde ise 3.1 teknolojisi var. Bu hız konusunda etkiler telefon eskimeye başlayınca 256 GB almaya değecektir.

Samsung S22'nin bataryası eşittir Samsung S4'ün bataryası. Samsung dışında bir şey düşünürsen 2 bin TL daha koyup Honor 200 alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı