S22 ısınıyor mu?

Kısaca telefon günlük kullanımlar ve fotoğraf çekmek için alınabilir fakat uzun süre oyun vesaire oynadığınız zaman telefon ısınıyor ve kasıyor telefona çok bakarsanız da şarjı 1 günü çıkarmıyor 2 kere şarj etmek gerekiyor.
Şarjla ilgili bana bi sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum çünkü galaxy c7 den geçicem s22 ye en çok zaten sosyal medyada geziyorum oyun oynarsamda 2 ya da 3 saati geçeceğini zannetmiyorum çok bi fps kaybıda yok dedi arkadaş bu benim için gayet yeterli gün içinde gerçekten 2 şarjı gerektiriyor mu

Hocam oyun akıcıydı sürekli FPS'i ölçmedim ama büyük ihtimal 45 50'den inmemiştir aşağıya ve ayarlar yüksek çok yüksek arasıydı hep.
Ha ama dersen ki oyunluk telefon değil, video fotoğraf ekran kalitesi günlük kullanım için güzel ama şarjı yoğun kullanımda pek tatmin etmeyebilir ben 10klık powerbank aldım Samsung olanını. Hem duvar şarj aleti hem de powerbank 25W olduğu için 1 saatte dolduruyor zaten. Ben pek dert etmiyorum sizi pek bilemedim ama tabii ki.
Hocam ne zamandır kullanıyorsunuz memnun musunuz

Şarjla ilgili bana bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum çünkü Galaxy C7'den geçeceğim S22'ye en çok zaten sosyal medyada geziyorum oyun oynarsamda 2 ya da 3 saati geçeceğini zannetmiyorum çok bir FPS kaybıda yok dedi arkadaş bu benim için gayet yeterli gün içinde gerçekten 2 şarjı gerektiriyor mu?

Hocam ne zamandır kullanıyorsunuz memnun musunuz?

Dostum telefona günde 3 4 saat bakıyorsan 2. şarjı gerektirmez fakat daha fazla bakıyorsan gerektiriyor ben 120Hz de kullanıyorum her şey açık bir şekilde(güc tasarruf kapalı) gün içi çoğu zaman parlaklık yüksek oluyor ve günde 1.5 veya 2 defa şarja takıyorum. Zaten şarj süresi kısa olduğu için pek sorun da yaratmıyor.

Hocam ne zamandır kullanıyorsunuz memnun musunuz?

Geçen yıl Haziran'dan beri kullanıyorum ben şahsen memnunum tabii önceki telefonumun pili daha çok dayanıyordu ama s serisinin hissi bambaşka. Bazen gün içinde çok yoğun kullanırsam 2. şarjı gerekiyor ama hızlı dolduğu için sorun olmuyor. Isınması çok değil abartılıyor ve şahsen ısınsa da benim sorunum değil onu telefon düşünsün :D.

Geçen yıl Haziran'dan beri kullanıyorum ben şahsen memnunum tabii önceki telefonumun pili daha çok dayanıyordu ama s serisinin hissi bambaşka. Bazen gün içinde çok yoğun kullanırsam 2. şarjı gerekiyor ama hızlı dolduğu için sorun olmuyor. Isınması çok değil abartılıyor ve şahsen ısınsa da benim sorunum değil onu telefon düşünsün :D.
Sağol hocam cevapların için😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı