S22 kılıf ve ekran koruyucu önerisi

Burikkk

Hectopat
Arkadaşlar selam anneme yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve bütçeme uygun en iyi telefon S22 gibi duruyor. Ama annem telefonunu biraz fazla düşüren birisi o yüzden buffdan kılıf ve ekran koruyucu baktım. Ama buff ta S22'ye uygun kılıf ve ekran koruyucu yokmuş. Spigen'in kendi sitesinde de stokları bitmiş. Sadece Amazon'da falan var onlara da pek güvenemedim. Zaten benim gönlümden geçen Buff'dı. Ama onlarda yokmuş. O yüzden bana önerebileceğiniz sağlam kaliteli ekran koruyucu ve kılıf önerebilir misiniz? Bütçeden yana bir sorunum, yok fiyat önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam anneme yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve bütçeme uygun en iyi telefon S22 gibi duruyor. Ama annem telefonunu biraz fazla düşüren birisi o yüzden buffdan kılıf ve ekran koruyucu baktım. Ama buff ta S22'ye uygun kılıf ve ekran koruyucu yokmuş. Spigen'in kendi sitesinde de stokları bitmiş. Sadece Amazon'da falan var onlara da pek güvenemedim. Zaten benim gönlümden geçen Buff'dı. Ama onlarda yokmuş. O yüzden bana önerebileceğiniz sağlam kaliteli ekran koruyucu ve kılıf önerebilir misiniz? Bütçeden yana bir sorunum, yok fiyat önemli değil.
Spigen veya Buff bulabilirseniz ikiside super marka, 16 aya yakindir Spigen kilif kullaniyorum, ne bir renk atmasi ne bir soyulma hicbir sey yok. Buff ekran koruyucusu kullaniyorum, ondan da asiri memnunum, Spigen ekran koruyucular da baya saglam.

Spigen veya buff bulabilirseniz ikisi de super marka, 16 aya yakindir Spigen kilif kullanıyorum, ne bir renk atmasi ne bir soyulma hiçbir şey yok. Buff ekran koruyucusu kullanıyorum, ondan da aşırı memnunum, Spigen ekran koruyucular da bayağı saglam.

Hocam ben kendi telefonumda da buff kullanıyorum. Çok memnunum gerçekten adamlar işini iyi yapmış. Ama buff da ve Spigen'de S22 için uykun kılıf ekran koruyucu yok. Sadece Amazon'da Spigen'in var. Onların da sahte olmasından şüpheleniyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı