S22 kullanıcısı için Nothing 3A nasıldır?

Aakons

Hectopat
Makaleler
2
Şu an S22 kullanıyorum. Genel olarak aslında cihazdan çok memnunum (kamera, işlemci, malzeme kalitesi, yazılım vs) ama batarya beni çok üzüyor ve benim için çok önemli. Bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum.
Çok bütçem yok ve bütçemin yeteceğini düşündüğüm 3A modeli aklıma çok takıldı.
Fiyatına göre iyi kamera, iyi yazılım deneyimi, güzel tasarım gibi avantajları var. İşlemci güçsüz olsa da çok verimli. Yani batarya konusundasa üzecek gibi değil. Ayrıca nothing markasınıda deneyimlemek isterim.
Şu an için 3A kullanıcıları varsa onların görüşlerini çok merak ediyorum. Eğer varsa sorularım şunlar;
1)Bataryası nasıl? Kaç saat ekran süresi alıyorsun ve hem Wi-Fi kullanımında hem mobil veri kullanımında? Ayrıca nasıl bir kullanımla o süreleri alıyorsun?
2)Yazılım nasıl? Arayüz, varsa AI özellikleri, kullanımı ve circle to Search var mı?
3)Yazılım güncelleme hızı nasıl? Mesela Android 16 nothing OS 4.0 geldi mi?
4)Günlük kullanımda işlemci performansı nasıl? Tarayıcıda gezinirken, sosyal medyada gezinirken, bir şeyler izlerken ve çok ağır olmayan (Supercell oyunları, eski PSP oyunları gibi) performansları.
Bu sorularımı cevaplayacak 3A kullanıcısı varsa çok sevinirim. İyi günler ve iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
3)Yazılım güncelleme hızı nasıl? Mesela Android 16 nothing OS 4.0 geldi mi?
NOS 4.0 3'e geldi önce, şimdi 3a'ya da geldi diye biliyorum.
2)Yazılım nasıl? Arayüz, varsa AI özellikleri, kullanımı ve circle to Search var mı?
Circle to search var. Yazılımı çok güzel, yormuyor sistemi. Fotoğraftan bir şeyi silmek için Google'un fotoğraflar uygulamasına girip onun AI'ini kullanabiliyorsunuz, kendisine ait suanlik yok diye biliyorum. 3A kullanicisi olmadigim icin bunları söyleyebilirim sadece sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı