Elektronik Kingston KC3000 1TB - 4.299 TL!

Hocam acaba şu an bir dener misiniz alabiliyor musunuz? Ödeme adımına geç butonuna tıklayıp kontrol eder misiniz acaba benim hesapta mı engel vs. var.

Ben zaten kendim 1 tane aldığım için sepete ekleyemiyorum.

Hocam acaba şu an bir dener misiniz alabiliyor musunuz? Ödeme adımına geç butonuna tıklayıp kontrol eder misiniz acaba benim hesapta mı engel vs. var.

Şu an tekrar kontrol ettim indirim bitmiş hocam.

@berat3636 hızlı ol Amazonda ödeme adımında indirim hala devam ediyor.

Eğer olmazsa prime üyeliği alman gerek ki o da çok pahalı değil diye hatırlıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-11-30-13-52-32-881_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2025-11-30-13-52-32-881_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 16
Listede hala indirimli gözükmesine rağmen ödeme adımına geçerken bu uyarıyı veriyor ve aldırmıyor

Dosya Ekleri

• IMG_0682.jpeg
    IMG_0682.jpeg
    72,5 KB · Görüntüleme: 15
Amazon'da daha ucuza geliyor kazıklanmış hissettim kendimi.
Sağlık olsun hocam tek fark kargo ücreti ama ikisi arasından Amazon bir tık pahalı olsa yine Amazon dan alırdım çünkü gerek iade politikası gerek müşteri hizmetleri desteği çok iyi.

Mesela ben 2.8k ya bunu almıştım Amazon.com.tr

Ama KC3000 indirime girince onu sipariş edip bunun için de iade işlemi başlattım ve herhangi ters giden birşey yok.

Ayni degil mi hocam fiyatlar iki sitede de.

Amazon'da 150 TL daha ucuz 2 tane alınca 300 TL daha ucuza geliyor şu anki öğrenci halim ile o 300 TL benim için çok değerli ama sağlık olsun aldık en azından. Bende kod varmış hocam onu fark etmedim.

Nasıl daha ucuza geliyor? Bende 4299 TL.

Hocam uygulamada kod varmış bende ondan daha ucuza geliyormuş ayrıca Nays ile ödesem oradan da 150 TL geri alırdım yeni fark ettim kusura bakmayınız lakin amazondakini ilk görsem yine Amazon'u tercih ederdim zaten.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı