S22+ mı alınmalı yoksa S23FE mi?

Xergeon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu iki telefon arasında kararsız kaldım. S22+ güzel ama çok büyük bence. Yıllardır 6.4" kullandım, 6.6" sizce rahat kullanılabilir mi? 6.4ü rahat kullanabiliyorum.
Ve sizce kiyaslansiginda hangi model daha iyi? Benim kafam S23FE ye daha çok yatıyor.
S22+ linki:

Merhaba arkadaşlar. Bu iki telefon arasında kararsız kaldım. S22+ güzel ama çok büyük bence. Yıllardır 6.4" kullandım, 6.6" sizce rahat kullanılabilir mi? 6.4ü rahat kullanabiliyorum.
Ve sizce kiyaslansiginda hangi model daha iyi? Benim kafam S23FE ye daha çok yatıyor.
S22+ linki:
Bu ürün satılmıyor diyor hocam eskiden 15 bindi. Şuan ürün 25 bin lira.

Bu ürün satılmıyor diyor hocam eskiden 15 bindi. Şuan ürün 25 bin lira.
Yeşil rengi hala 21000 TL olarak satılıyor. Renk o kadar önemli değil.

Bu fiyat geçerli değil ancak iki cihazda da ısınma problemi var bütçeyi arttırıp S23 alın.
Bütçe çıkmıyor maalesef ve önemli hocam telefon. 21k maç bütçe.

Kamera ve işlemci önemi ise S22, guncellik önemli ise S23FE öneririm.
İkisinin de kamera ve işlemci performansı bana yeterli hocam. Guncellige daha çok önem veriyorum bu yüzden s23fe ye kafam yatıyor.

+ Ek olarak abimde S23 var şu an ve kasasını çok beğeniyorum, S23 FEnin de kasası bence çekici. Tek tasarımsal eskisinin ekran gövde oranı olduğunu düşünüyorum ama o da alisilabilir. S23 fe nin bataryasınin sıkıntılı olduğunu duydum sadece sizce öyle mi?

s22+ daha güçlü s23 fe daha güncel siz bilirsiniz

İkisinin de kamera ve işlemci performansı bana yeterli hocam. Guncellige daha çok önem veriyorum bu yüzden S23FE ye kafam yatıyor.

Alabilirsiniz ama bu FE serisi bana göre ucuza kaçılmış işlemci ve ekran gövde oranı yeterli değil yurt dışı iPhone 13 Pro Max alabilirsiniz. S23 FE hem batarya sorunlu hem de işlemci olarak yetersiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı