S22 vs S23FE

Kendim S22 ve S20 FE kullandım. FE'ler kısılmış amiral gemileri oluyor. S20 FE'de batarya şişti ve arka kapak çıktı 2 sene oldu olmadı alalı. S22'nin tek sorunu bataryası diyebiliriz, şarja takılı oyun oynamazsan ısınmadan kaynaklı performans kaybı yaşamazsın. Isınsa bile kasmıyor ancak şarja takılıyken oynarsanız absürt bir şekilde ısınıyor.

Hocam S22 kullanırken (hangi koşullarda) ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz.

Yüksek grafikli bir oyun oynarken %100'den 10-20'ye 1,5 saat civarında iniyor.
Normal kullanımda 120Hz olarak kullanırsanız çok ekran süresi alamazsınız, 60Hz'de kullanırsanız günü kurtarır.

Merhaba. Birkaç hafta içinde yeni bir telefon alacağım. Fakat bu iki model arasında çok kararsız kaldım. Günde en fazla 4-4.30 saat bakarım o sürede de Instagram ve YouTube'a bakarım hayday bir de Netflix üzerinden GTA filan oynarım. Bataryanın 1 günü çıkarmasını beklerim. Ayrıca kamera da benim için önemlidir. Gönlüm gerek tasarım gerek kamera yönünden S22'den yana fakat batarya sorun çıkarır mı emin olamadım. S23FE ise batarya ve daha güncel bir telefon ama a serisi kalın çerçeveli ve Exynos işlemci sorun yaratır mı bilemedim. Sosyaldeki konuların çoğu 1 yıl önce o zamandan bu yana S22 batarya ve ısınma sorunu güncelleme ile çözüldü mü? Eğer batarya ve ısınma sorunu çözüldü ise dediğim gibi S22 almayı düşünüyorum.
Telefondan beklediklerimi yazdım en mantıklı model hangisi olur? Ayrıca iki telefon da ne kadar güncelleme alacak. Bu iki telefonu kullanan arkadaşlarda fikirleri belirtip hangi koşullarda kaç saat ekran süresi aldığını yazarsa güzel olur. (sadece bu iki telefondan birini alacağım başka model önermeyin ) son olarak hangi cihaz daha stabil çalışır çünkü almışken beni en az 4-5 sene idare etmeli.

Kamera, malzeme kalitesi, premium hissiyat ve kesinlikle performans olarak S22 önde. Ama pil ömrü ve daha serin çalışmasını istiyorsanız S23 FE.

Kamera, malzeme kalitesi, premium hissiyat ve kesinlikle performans olarak S22 önde. Ama pil ömrü ve daha serin çalışmasını istiyorsanız S23 FE.

Hocam günde en fazla 4-5 saat bakarım onda da oyun çok oynamam en fazla 1-1.30 saat geri kalanı Instagram YouTube vs. bir günü çıkartır mı s22. S23fenin çıkartırcağını biliyorum ama onunda tasarım filan emin olamıyorum.

Gerçekten ikisi arasında çok kararsız kaldım sizce hangisi alınır.

Son düzenleme:
Hocam günde en fazla 4-5 saat bakarım onda da oyun çok oynamam en fazla 1-1.30 saat geri kalanı Instagram YouTube vs. bir günü çıkartır mı s22. S23fenin çıkartırcağını biliyorum ama gönlüm onunda tasarım filan emin olamıyorum.

Gerçekten ikisi arasında çok kararsız kaldım sizce hangisi alınır.

S23 FE öneririm kullanıyorum kendim. Tedirgin olmuştum alırken fakat boşa tedirgin olmuşum.

Batarya nasıl gidiyor hocam ayrıca kamera ve oyun performansı nasıl. Benim 3 bu 3 kriter önemli.

Kamera bence mükemmel. Oyun performansı da tartışmaya kapalı bence 120Hz ekranla mis gibi akıyor yani PUBG 60 FPS'ymiş sanırım. Batarya da 120Hz açık bir günümü çıkarıyor benim şahsen kişiden kişiye değişir bu da.

Kamera bence mükemmel. Oyun performansı da tartışmaya kapalı bence 120Hz ekranla mis gibi akıyor yani PUBG 60 FPS'ymiş sanırım. Batarya da 120Hz açık bir günümü çıkarıyor benim şahsen kişiden kişiye değişir bu da.

Isınma var mı ayrıca batarya kaç saat kullanım sonrası bitiyor.

Isınma var mı ayrıca batarya kaç saat kullanım sonrası bitiyor.

Kılıf ile kullanıyorsanız hissetmezsiniz yazın gerçekten aşırı ısınma oluyordu ki gayet normal diye düşünüyorum kılıfım da siyahtı ısıyı çekiyordu. Günlük kullanımda ve oyunda ısınma görmedim henüz.
Ekran süresi de 7 saat olarak görünüyor telefonda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı