S22 mi S21 FE mi?

Bütçe
20000
Puanlamasına baktım epey üzerinden ve nerdeyse 17bin TL lik bir telefonla aynı puanda

Bir uygulamanın açılması için neden 15-20 saniye bekleyelim? Arayüz yavaş, işlemci verimli değil, uygulamalar yavaş çalışıyor. Bunu defalarca deneyimledim. Parasını veriyorsak uzun yıllar performansından ödün vermeyecek.

Beklemiyor ki zaten sizin kafanızda nasıl bir şey canlanıyor gerçekten anlamıyorum. Kendim de honor 7c kullanıyorum tıkladığım şey maksimum 2-3 saniyede açılıyor. Redmi 5a da aynı şekilde. 15-20 saniye dediğiniz olay 1 gb ramli telefonlarda kaldı...

Neyse hocam cebinde cep bilgisayarı taşımak isteyip kafaya 20 bin lirayı koymuş düşünceye de bir şey diyemem. Umarım herkes aradığı cihazı uygun fiyata bulur. Bu ekonomide uygun fiyat şaka da olsa...

Demek ki siz sadece telefon görüşmesi ve SMS için akıllı telefon kullanıyorsunuz. Giriş seviye cihazlar günümüz standartlarını karşılamıyor maalesef. Kullandığım için biliyorum. Kullanmasam neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…