GT2 Proyu beğenmediniz mi? Bence o fiyata alınabilecek en iyisi. Ayrca çift hücreli batarya kullanıyor uzun yıllar pil konusunda sorun çıkarmaz. İşlemcisi 8gen1 ısınan bir işlemci ancak soğutma var telefonda oyun oynarken üzmez.
Yavaşlama olayı çok önyargılı yaklaşım. Babam redmi 5a kullanıyor bu mantıkla çöp almalıydı ama halen kapı gibi çalışıyor. İş bilmeyen vasat kullanıcı çamur atıyor izi kalıyor bence. Ya da armut piş ağzıma düş tarzı 0 uğraşla kaliteli performans istiyor orasını bilemiyorum.
Bir uygulamanın açılması için neden 15-20 saniye bekleyelim? Arayüz yavaş, işlemci verimli değil, uygulamalar yavaş çalışıyor. Bunu defalarca deneyimledim. Parasını veriyorsak uzun yıllar performansından ödün vermeyecek.
Bir uygulamanın açılması için neden 15-20 saniye bekleyelim? Arayüz yavaş, işlemci verimli değil, uygulamalar yavaş çalışıyor. Bunu defalarca deneyimledim. Parasını veriyorsak uzun yıllar performansından ödün vermeyecek.
Beklemiyor ki zaten sizin kafanızda nasıl bir şey canlanıyor gerçekten anlamıyorum. Kendim de honor 7c kullanıyorum tıkladığım şey maksimum 2-3 saniyede açılıyor. Redmi 5a da aynı şekilde. 15-20 saniye dediğiniz olay 1 gb ramli telefonlarda kaldı...
Beklemiyor ki zaten sizin kafanızda nasıl bir şey canlanıyor gerçekten anlamıyorum. Kendim de honor 7c kullanıyorum tıkladığım şey maksimum 2-3 saniyede açılıyor. Redmi 5a da aynı şekilde. 15-20 saniye dediğiniz olay 1 gb ramli telefonlarda kaldı...
Neyse hocam cebinde cep bilgisayarı taşımak isteyip kafaya 20 bin lirayı koymuş düşünceye de bir şey diyemem. Umarım herkes aradığı cihazı uygun fiyata bulur. Bu ekonomide uygun fiyat şaka da olsa...
Demek ki siz sadece telefon görüşmesi ve SMS için akıllı telefon kullanıyorsunuz. Giriş seviye cihazlar günümüz standartlarını karşılamıyor maalesef. Kullandığım için biliyorum. Kullanmasam neyse...