S22 mi S21 FE mi?

Bütçe
20000
Yurtdışı yorumlarda sıkıntı görnedim. Fikrimi değiştirmeyi düşünmüyorum. Hatta şuan şu kötü ve fahiş piyasadaki en iyi F/P ürünü olduğunu düşünüyorum.

Yarışma konusuna gelirsek, gerek yok. Konu sahibi amaçlarını yazmış, yarıştırmaya gerek olmadığını ve bu amaçlar için 10 bin liranın bile fazla olduğunu düşünüyorum.

4500 liraya redmi 9T gibi özellikleri olan başka ürün öneriniz varsa dinlemek isterim.
1 sene sonra yavaşlayacak giriş seviye vasat bir cihaz almak mantıklı değil bence. Telefon alınacaksa amiral gemisi alınmalı. Amiral gemisi cihazlar her zaman uzun süre dayanır.

Yok hayır benim isteğim kamerası olsun işlemcisi olsun günlük kullanıma ve arada oyunlara yeterli olması.

S21 FE alabilirsiniz. Kendim kullanıyorum tek sıkıntısı batarya ama ana amacınız benim gibi oyun olmadığı için günü rahatlıkla çıkarıyorum ben. Eğer bütçe yetiyorsa S22 daha iyi olur batarya falan olarak.

Peki zfip 4 dışında önerdiğiniz güzel bir cihaz var mı?

S20 Ultra var da pek güncelleme almaz.
Bence zflip 4 almalısınız düşünsene ortamda masaya telefonu katlayıp koyuyorsun arkasında ekran var ondan saate falan bakıyosun insanlar telefonun güzelmiş diyip incelemek istiyo falan bence çok havalı :D

Peki zfip 4 dışında önerdiğiniz güzel bir cihaz var mı?
GT2 Proyu beğenmediniz mi? Bence o fiyata alınabilecek en iyisi. Ayrca çift hücreli batarya kullanıyor uzun yıllar pil konusunda sorun çıkarmaz. İşlemcisi 8gen1 ısınan bir işlemci ancak soğutma var telefonda oyun oynarken üzmez.

S20 Ultra var da pek güncelleme almaz.
Bence zflip 4 almalısınız düşünsene ortamda masaya telefonu katlayıp koyuyorsun arkasında ekran var ondan saate falan bakıyosun insanlar telefonun güzelmiş diyip incelemek istiyo falan bence çok havalı :D
s20 çıkalı çok oldu muki.

GT2 Proyu beğenmediniz mi? Bence o fiyata alınabilecek en iyisi. Ayrca çift hücreli batarya kullanıyor uzun yıllar pil konusunda sorun çıkarmaz. İşlemcisi 8gen1 ısınan bir işlemci ancak soğutma var telefonda oyun oynarken üzmez.
Şuan arkadan inceleme videosunu izliyorum.

1 sene sonra yavaşlayacak giriş seviye vasat bir cihaz almak mantıklı değil bence. Telefon alınacaksa amiral gemisi alınmalı. Amiral gemisi cihazlar her zaman uzun süre dayanır.
Yavaşlama olayı çok önyargılı yaklaşım. Babam redmi 5a kullanıyor bu mantıkla çöp almalıydı ama halen kapı gibi çalışıyor. İş bilmeyen vasat kullanıcı çamur atıyor izi kalıyor bence. Ya da armut piş ağzıma düş tarzı 0 uğraşla kaliteli performans istiyor orasını bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı