S22+ nasıldır?

Eemirrrr

Decapat
Daha fazla  

Telefon indirime girmiş nasipse bu akşam alabilirim. Acaba birkaç ay deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Isınma ve batarya süresi bir tık kafamı kurcalıyor. Kullanmayanlar rica ediyorum ısınıyor veya batarya çabuk bitiyor demesin.

Telefon indirime girmiş nasipse bu akşam alabilirim. Acaba birkaç ay deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Isınma ve batarya süresi bir tık kafamı kurcalıyor. Kullanmayanlar rica ediyorum ısınıyor veya batarya çabuk bitiyor demesin.

Küçük olup fazla ısınması dışında sorun yok.

Hocam ekranı işlemcisi vs gayet yeterli ancak telefonda ısınma ve batarya üstüne çok fazla şikayet var. Aynı şekilde s21'de de bu şikayetler vardı. Ben şuan s23 kullanıyorum ve herhangi bir sorun vs görmedim. s22'yi kullanmadım ama bu kadar söylenti varken gözleri kulakları kapamak çok da doğru olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca ileride satarsanız da inanılmaz düşük fiyatlara gider bu söylentiler yüzünden zarar edebilirsiniz. s22'yi hiç kullanmadım ama eğer batarya ve ısınma hakkında bir sorun yaşamazsanız çok memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Hocam bence o fiyata s23fe almanız daha iyi olur.
Isınma konusunda daha iyi bir cihaz s23fe.
Ayrıca 1 sene daha güncel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı