S22 Ultra nasıldır?

Ortalama mobil veride 5, 5-6 saat. Yoğun kullanımda günü zor çıkartırsın.

Hmmm sıkıntılı işte hocam kafam burada karışıyor S23 Plus 10 saat ekran süresi veriyor.

S23+ batarya testlerinde S22 Ultra'dan daha iyi sonuç çıkarıyor. Kamera konusunda da daha üstün olduğunu söylenebilir. Ekranda S22 Ultra daha iyi.

Evet haklısın ama kamera tarafında S22 Ultra daha iyi degilmi.

Hmmm sıkıntılı işte hocam kafam burada karışıyor S23 Plus 10 saat ekran süresi veriyor.

Evet haklısın ama kamera tarafında S22 Ultra daha iyi degil mi?
S23 serisi baştan sona kamera anlamında çığır açtı adeta. S22 serisine komple fark atılmış.
Zaten DxOMark puanlarinda da S22 Ultra 129 iken S23+ 133. Bunun dışında batarya ve işlemci konularında da S23 serisi daha güçlü. Ben olsam S23+ alırdım.

S23 serisi baştan sona kamera anlamında çığır aştı adeta. S22 serisine komple fark atılmış.
Zaten dxomark puanlarinda da S22 Ultra 129 iken S23+ 133. bunun dışında batarya ve işlemci konularında da S23 serisi daha güçlü. Ben olsam S23+ alırdım.

Anlıyorum hocam teşekkür ederim bu fikri aklımdan geçireceğim.

32 civarı.

S23 Plus düşündüm ama S22'nin sunduğu çeşitlilik açıkçası beni cezbetti gerek s-pen olsun gerek 2 k ekran olsun gerek kamera olsun beni çok cezbetti.

Yani istesem cikabilirim ama S22 Ultra beni daha çok cezbetti.

Hocam istesem çıkarım ama S22 Ultra beni S23 Plus modeline göre daha çok cezbetti.
S23 yada S23+ almalısın.

Daha güzel duruyor diye telefon seçilmez hocam. İşlemci, batarya, güncellik ve kamera konularında daha üstün.

Duruyor diye aslında yanlış yazmışım görüntüsü yüzünden telefon seçilmez haklısın duruyor derken kamerası ekranı vs daha iyi diye ifade etmek istedim.

Benim için 8 Gen 2 ve güncel olması ön planda.
Anlıyorum ama kamera açısından s22 ultra daha inde değilmi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı