CanKT0
Hectopat
Daha fazla
Eski 5 yıllık telefonum öldükten sonra yaklaşık 1.5 haftadır kendime telefon bakıyorum. Bütçem de yaklaşık 18-20k arası. Önce Xiaomi, POCO ve Realme modellerine baktım. Yüksek işlemci gücü ve uzun süreli batarya kullanımlarıyla ilgi çekiciydi ancak kamera konusunda sınıfta kaldıklarını fark ettim. İkinci el iPhone 11 belki olabilir dedim ancak vazgeçtim. Daha sonra Samsung modellerine bakmak istedim ve neredeyse her yerde S20 FE, S21 FE tavsiyesi dışında bir şey bulamadım. Bu sırada S22 ilgimi çekti. Ekranı, işlemcisi, kamerası falan oldukça güzel gözüküyor. Tek kusuru düşük batarya kapasitesi gibi görünüyor. Aktif olarak hem çalışıyorum hem okuyorum. Dışarıda oyun oynayan birisi değilim. Evde de zaten daha çok PC oyunu oynar telefondan da TFT veya Hyper casual tarzı küçük oyunlara bakarım. S22 aldığımda günümü çıkarmayacağını ve gün içinde dolum yapmam gerektiğini biliyorum ancak bu fiyat aralığında kamera ve ekran olarak daha iyi bir model var mı? Gözümden bir şey kaçmış olabileceğinden size sormak istedim. "S22 yerine S21 FE al arada çok fark yok" ya da "iPhone 11 ikinci eli çok daha iyi olur" tarzı tavsiyeleriniz varsa ya da farklı model öneriniz varsa çekinmeden yazabilirsiniz.