S22 PUBG'de kaç FPS verir?

1Mehmet_Bey

Centipat
Katılım
8 Şubat 2023
Mesajlar
468
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün S22 satın aldım ve hemen PUBG indirip denedim (normalde çok sık PUBG oynamam performansına bakmak için deneyeyim dedim). Ayarlarda 90FPS seçeneği aktif fakat oyuna girince bana pek de 90 FPS gibi gelmedi. Acaba S22 60 FPS bir cihaz mı? Çünkü arkadaşımda da OnePlus 9 Pro var, ayarlarda 90 FPS ayarı aktif olmasına rağmen 60 FPS veriyor. (SD 888 60 FPS onu biliyorum, daha önce hiç SD 8 gen 1'i araştırmamıştım o yüzden soruyorum) yani soru açık: S22 kullanıcıları, siz PUBG'de kaç FPS aldığınıza baktınız mı?

Ayrıca bir sorum daha var: S22'ye Android 14 One UI 6.0 ne zaman gelir? Bazı ülkelere dağıtılmaya başlamış, Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. :)
 
Ayrıca bir sorum daha var: S22'ye Android 14 One UI 6.0 ne zaman gelir? Bazı ülkelere dağıtılmaya başlamış, Türkiye'ye ne zaman gelecek?
Diğer soruyu arkadaş cevaplamış bunu da ben cevaplayayım, 2024'e girmeden gelmiş olacak yüksek ihtimal ile Aralık başı veya ortası kesin gelmiş olur.
 
Bir şey daha sormak istiyorum, madem cihaz 90 FPS desteklemiyor neden ayarlarda aktif hale getirebiliyorum? Neden bu cihaz 90 FPS desteklememektedir falan yazmıyor?
 
Beyler bayanlar, birkaç gün önce geliştirici seçeneklerinde fps monitör ayarını gördüm ve açtım. Birkaç kere test ettim ve evet, S22 90FPS oynatıyor fakat ısınma sorunu nedeniyle 30dk sonra falan 45FPS civarına düşüyor.
 
Birkaç gün önce geliştirici seçeneklerinde FPS monitör ayarını gördüm ve açtım. Birkaç kere test ettim ve evet, S22 90FPS oynatıyor fakat ısınma sorunu nedeniyle 30dk sonra falan 45FPS civarına düşüyor.

Evet sorunlu Exynos bayağı bana göre, ısınmadan kaynaklı özellikle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı