Instegrama falan giriyorum oyun oynamıyorum bilerek, bakıyorum 2 dakikada 1 şarj azalıyor. Bu normal mi?
Hocam telefonun ekranını 120 hz değil 60 hz kullanırsanız işte o zaman şarj sorunun ortadan kalkabilir.Çok kullanmamistim ama.
Sadece oyun oynayacağınız zaman kapatırsınız. Kasar mı bilmiyorum, oyunu bile söylemediniz.
Hocam telefonun ekranını 120 Hz değil 60 Hz kullanırsanız işte o zaman şarj sorunun ortadan kalkabilir.
Hocam telefonun ekranını 120 Hz değil 60 Hz kullanırsanız işte o zaman şarj sorunun ortadan kalkabilir.
Haklısınız. S21 FE kullanıyorum, onda da durum aynı. Benim gibi yanınızda powerbank taşımak bir çözüm olabilir.O kadar para verdim eski telefonum 60 Hz bende 120 Hz çıkmak istedim
Şimdi 60'a çekersem anlamı kalmaz.
O zaman şarjı hızlı biter. 60 hz de 1 günü kurtarabilir rahatça. Tvasiyem 1 gün 60 hz kullanın telefonu.O kadar para verdim eski telefonum 60 Hz bende 120 Hz çıkmak istedim
Şimdi 60'a çekersem anlamı kalmaz.
Güç tasarrufu modunda 120 hz kullanmak mümkün. Oyun oynamadığınız müddetçe telefon performansından ödün vermeden şarjı oldukça iyi gidiyor. 1 günü rahat çıkarıyor.Haklısınız. S21 FE kullanıyorum, onda da durum aynı. Benim gibi yanınızda powerbank taşımak bir çözüm olabilir.
Nasıl yapıyoruz onuGüç tasarrufu modunda 120 hz kullanmak mümkün. Oyun oynamadığınız müddetçe telefon performansından ödün vermeden şarjı oldukça iyi gidiyor. 1 günü rahat çıkarıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.