Orijinal şarj adaptörü zaten C to C. Niye böyle bir şey dedin?Bence S22 inin orijinal şarj aletini kullan sıkıntı çıkarabilir telefona.
Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal şarj adaptörü zaten C to C. Niye böyle bir şey dedin?Bence S22 inin orijinal şarj aletini kullan sıkıntı çıkarabilir telefona.
Şarjı dayansın istiyorsanız alınmaz. Isınma problemi dışarıda çok fotoğraf çekerseniz ısınıyor. Onun dışında aşırı bir ısınma söz konusu değil. Oyunlarda da ısınma mevcut. Performansı güzel. Şarj önemli değil kamerası güzel olsun işlemcisi güzel olsun değil diyorsanız alınır. Ben powerbank aldım şu an bir sıkıntı yok.
Valla yoğun kullanımda 4 saat civarı. Normal kullanımda 1 2 fotoğraf çeker arada instaya giriyorum 15 20 dk eve kadar dayanıyor.Kaç saat dayanıyor.
Vallahi yoğun kullanımda 4 saat civarı. Normal kullanımda 1 2 fotoğraf çeker arada Instagram'ya giriyorum 15 20 dk eve kadar dayanıyor.
Hocam bende 120 hz açık sürekli. 60 hz e çekersen belki biraz daha uzayabilir. Youtube'da ben de gördüm 6 7 saat civarı telefon gelince hayal kırıklığına uğradım biraz. Ama benim için çok problem olmuyor zaten şarjı da 1 saatte doluyor. Ekran süresi kullanıma bağlı, kamerayı sürekli kullanırsanız 3 saatlere düşebilir. Çok kullanmazsanız 4 buçuk 5 saati bulabilir.4 saat mi6 saat çıkarmaz mi? YouTube'da yapılan deneylerde 6.50 dakika civarı cikariyor.
Hocam bende 120 Hz açık sürekli. 60 Hz'e çekersen belki biraz daha uzayabilir. YouTube'da ben de gördüm 6 7 saat civarı telefon gelince hayal kırıklığına uğradım biraz. Ama benim için çok problem olmuyor zaten şarjı da 1 saatte doluyor. Ekran süresi kullanıma bağlı, kamerayı sürekli kullanırsanız 3 saatlere düşebilir. Çok kullanmazsanız 4 buçuk 5 saati bulabilir.
Unutmuşum pardon aod sürkeli açık ama pek farkını görmedim ben kapatınca, bi süre kapalı kullandım. 60 hz denemedim hiç.AOD sizde sürekli açık mı onunda çok etkisi oluyor.
Günlük kullanım için 60hz yeter zaten
Instagram, YouTube ve kamera için alıyorum zaten
Tek şarj ile 6 saati çıkarsın yeter bana.
Unutmuşum pardon AOD sürkeli açık ama pek farkını görmedim ben kapatınca, bir süre kapalı kullandım. 60 Hz denemedim hiç.
Instagram YouTube için 6 saate kadar ekran süresi verir diye düşünüyorum kamerayı çok kullanırsanız düşebilir ama. Acil değilse birkaç güne deneyebilirim 60 Hz de ekran süresi nasıl olacak.
Tamamdır yarın deneyeyim bir aksilik olmazsa.2-3 gün içerisinde alacağım. Denerseniz iyi olur teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.