S22 Ultra alarak zarar mı ettim?

Vitaesmourte

Decapat
Merhaba arkadaşlar S22 Ultra 128 GB aldım. 35700 TL ürünü 6 ay taksit ile 37000 TL'ye aldım sizce zarar ettim mi? Bu fiyat iyi mi sizce? Piyasayı tam olarak bilmiyorum =) Bilgilendirirseniz çok sevinirim =)

Merhaba arkadaşlar S22 Ultra 128 GB aldım. 35700 TL ürünü 6 ay taksit ile 37000 TL'ye aldım sizce zarar ettim mi? Bu fiyat iyi mi sizce? Piyasayı tam olarak bilmiyorum =) Bilgilendirirseniz çok sevinirim =)

İyi etmişsiniz S22 Ultra normal S22'e göre daha iyi soğutma olarak.

S23 Plus'da alınabilirdi bu fiyata.Ama yinede kötü seçim değil.

Merhaba arkadaşlar S22 Ultra 128 GB aldım. 35700 TL ürünü 6 ay taksit ile 37000 TL'ye aldım sizce zarar ettim mi? Bu fiyat iyi mi sizce? Piyasayı tam olarak bilmiyorum =) bilgilendirirseniz çok sevinirim =)

35700'e 128 GB S22 Ultra mı? 1 ay önce 28 bin TL civarındaydı çok kötü yapmışsınız.

Merhaba arkadaşlar S22 Ultra 128 GB aldım. 35700 TL ürünü 6 ay taksit ile 37000 TL'ye aldım sizce zarar ettim mi? Bu fiyat iyi mi sizce? Piyasayı tam olarak bilmiyorum =) bilgilendirirseniz çok sevinirim =)

İkinci el takıntın yoksa o fiyata S23 Ultra alabilirdin işlemciden dolayı dağlar kadar fark var nesiller arasında.

Farkındaysanız 1 ay önce 28 bin TL'ydi diyorsunuz hiç o fiyat sabit kalır mı sizce?

1 ayda 10 bin TL artması hiç mantıklı değil Apple ürünü mü bu Samsung'un yerel fiyatlandırması var. İkinci el S23 Ultra alabilirdi o civarlara.

S22 Ultra almak yerine S23+ alirdim sahsen. Iki cihazin islemcisi arasinda cok fark var uzerine S23 serisi 4 ana guncelleme alacak. Ayrica bu tarz konulari urunu aldiktan sonra acmanin bence cok anlami yok.
Genel de bu sorular almadan önce sorulması gerekmez mi? Hayırlı olsun.
Ben aldıktan sonra x firmadaki çalışan zarar ettiğimi söyledi. Ben de bu konuyu sizinle paylaşmam gerektiğini düşündüm haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…