İyi etmişsiniz S22 Ultra normal S22'e göre daha iyi soğutma olarak.
Soğutması mid range Xiaomi telefonlardan bile küçük üstüne verimsiz üretimli işlemci var akıl kârı değil S22 serisi almak.
İyi etmişsiniz S22 Ultra normal S22'e göre daha iyi soğutma olarak.
Soğutması mid range Xiaomi telefonlardan bile küçük üstüne verimsiz üretimli işlemci var akıl kârı değil S22 serisi almak.
3 gündür s22 ultra kullanıyorum telefon ısındığını görmedim benim telefonda mı sorun var anlamadımSoğutması mid range Xiaomi telefonlardan bile küçük üstüne verimsiz üretimli işlemci var akıl kârı değil S22 serisi almak.
Piyasadaki değerinden daha mı pahalıya aldım diye şüphelendim :ddGenelde Android cihazlar daha çok değer kaybediyor hocam. 3/4 sene telefonu kullanma planın varsa neden zarar etmiş olasın.
S22 alınmaz haklısınız ama S22+ ile S22 Ultra soğutma ve batarya olarak daha iyi olduğu için tercih edilebilir.
Maalesef ikinci el alacak kadar peşin param yoktu35700'e 128 GB S22 Ultra mı? 1 ay önce 28 bin TL civarındaydı çok kötü yapmışsınız.
İkinci el takıntın yoksa o fiyata S23 Ultra alabilirdin işlemciden dolayı dağlar kadar fark var nesiller arasında.
3 gündür S22 Ultra kullanıyorum telefon ısındığını görmedim benim telefonda mı sorun var anlamadımHerkes çok ısınır diyor ama ısınmıyor. Güncellemeyle düzelttiler galiba
3 gündür S22 Ultra kullanıyorum telefon ısındığını görmedim benim telefonda mı sorun var anlamadımherkes çok ısınır diyor ama ısınmıyor. Güncellemeyle düzelttiler galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.