S22 Ultra alarak zarar mı ettim?

Soğutması mid range Xiaomi telefonlardan bile küçük üstüne verimsiz üretimli işlemci var akıl kârı değil S22 serisi almak.

S22 alınmaz haklısınız ama S22+ ile S22 Ultra soğutma ve batarya olarak daha iyi olduğu için tercih edilebilir.

S22 alınmaz haklısınız ama S22+ ile S22 Ultra soğutma ve batarya olarak daha iyi olduğu için tercih edilebilir.

Bende S23 Ultra vardı eniştemde S22 Ultra vardı kampa gitmiştik benim 54 şarjım vardı eniştemin dediğine göre 80 küsur neyse işte ben dakikalarca video fotoğraf çekip görüntülü konuşma yapıp video düzenlememe rağmen 38 şarjım kalmıştı onun ise daha hava kararmadan şarjı bitmişti. Benimki o gün sabaha karşı 4'e kadar dayandı. Yani batarya kapasitesi hiç önemli değil işlemcisi çok verimsiz.

3 gündür S22 Ultra kullanıyorum telefon ısındığını görmedim benim telefonda mı sorun var anlamadım :D Herkes çok ısınır diyor ama ısınmıyor. Güncellemeyle düzelttiler galiba

S22+ ve S22 Ultra da daha iyi soğutma olduğu için hissetmiyor olabilirsiniz. Veya güncellemeler ile bu sorunları bir nevze de olsa düzeltmiş olabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı