Daha fazla
![]()
Samsung EP-TA845X 45 W Hızlı Şarj Seyahat Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung EP-TA845X 45 W Hızlı Şarj Seyahat Adaptörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Evdeki S9 adaptörü ile hızlı şarj sorunsuz olarak çalışıyor. 18w olması lazım, adaptif hızlı şarj yazıyor üzerinde. 25w yerine 45w kesinlikle önermem ben şahsen. 10 dk fark için fiyat farkına asla değmez. Bilgisayar da type-c şarj oluyorsa bir tek o durum için 65w+ GaN bir adaptör almak mantıklı olur. Spigen, Belkin markalarını kesinlikle öneririm eğer bunlar olmazsa Baseus, Ugreen bakabilirsin ama lütfen daha ucuz şeyler alma sık sık değiştirirsin.İyi sosyaller. Bu telefonu almayı düşünüyorum ama şarj aleti konusu kafamı kurcaladı. 45W hızlı şarj adaptörü lazım, bütçe sınırı yok. Ama orijinal adaptör dışında hızlı şarj olmuyor diye biliyorum. En kötü ihtimalle orijinal adaptör linki atabilir misiniz?
@BERWAR
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.