S22 Ultra ile Xiaomi 13 takas etmek mantıklı mı?

İki model de sıfır ayarında 256 GB. S22 Ultra; Eylül 2022 faturalı, Xiaomi 13; Mart 2023 faturalı. Takas yapmak mantıklı mı? S22 Ultra'nın sıfır fiyatları her ay aynı. Xiaomi 13 yeni çıktığı için ileride fiyat düşme olasılığı var mı?

Xiaomi 13 yerine S23 almanı tavsiye ederim.

İki model de sıfır ayarında 256 GB. S22 Ultra; Eylül 2022 faturalı, Xiaomi 13; Mart 2023 faturalı. Takas yapmak mantıklı mı? S22 Ultra'nın sıfır fiyatları her ay aynı. Xiaomi 13 yeni çıktığı için ileride fiyat düşme olasılığı var mı?
Neden takaslayacaksın ki ? Gereksiz.

Tek elle kullanma korkusundan şikayetçiyim. Düşse ekranı çok pahalı. Eğimli ekrandan da şikayetçiyim.
Xiaomi 13’ün ekranı kırılmayacak mı ?

Öyle kullanıyorum ama durmuyor tek elde. Benim el küçük biraz. Kılıfsız kullanılabiliyor ama kılıfla bayağı büyük oluyor.

Xiaomi 13 daha küçük. Düşme ihtimali daha az.
Tank kılıfın arkasında yüzük gibi bir şey olması lazım parmağını geçirince düşme ihtimali kalmıyor ben öyle kullanıyordum açık alanlarda.

Öyle kullanıyorum ama durmuyor tek elde. Benim el küçük biraz. Kılıfsız kullanılabiliyor ama kılıfla bayağı büyük oluyor.

Xiaomi 13 daha küçük. Düşme ihtimali daha az.
İlla ki küçük bir Android cihaz alacaksan S23 al. Yada iPhone’a geç.

Xiaomi 13 arkadaşımda var düz S22 deseydin belki de S22 ultranın yanında iş yapmaz gibi ama yine de güzel telefon tasarımı s22'den çok daha güzel s22 bana sade geliyor. Ayrıca MIUI ara yüzü, mıuı iconları falan göze daha hoş geliyor ama bana göre s22 ultra'da kalın her şey tasarım ve güzellik değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı