S22 Ultra vs 13 Pro Max vs OnePlus 10 Pro

Sawgent54

Hectopat
Daha fazla  
Bu 3 marka arasında git gel yaşıyorum. Bu zamana kadar iOS kullanmadım, o yüzden App Store Play Store'e göre yetersizliği, 3.parti yazılımlar vs. kaygılarım var. S22 Ultra almayı düşünüyorum ama yapılan Genshin Impact oyun testlerinde iPhone daha stabil FPS oranları veriyor(ekran kalitesi daha düşük olduğu için). S22 Ultra'da QHD 120Hz ayarlarda düşüş yaşıyor, FHD+ ayarlarda daha iyi FPS verebilir deniliyor. Bir telefonu her yönüyle kullanan biriyim. OnePlus ise Android yazılımı cok iyi deniliyor, o yüzden tavsiyelerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ilk oncelikle eğer APK filan çok uğraşan birisi değilseniz iPhone alın en az 6 yıl kafanız rahat olsun ama yok APK isterim kişiselleştirme isterim derseniz S22 Ultra alın Snapdragon versiyonunu veya Exynos'u da alabilirsiniz ikisi de yeterince güçlü.

S22 Ultra almayı düşünüyorum ama yapılan Genshin Impact oyun testlerinde iPhone daha stabil FPS oranları veriyor(ekran kalitesi daha düşük olduğu için).
Ekran çözünürlüğünden ziyade A15 yongası hem CPU, hem de GPU olarak Snapdragon 8 Gen 1 modelinden çok daha güçlü.

Benim önerim S22 Ultra.

OnePlus 10 serisi ülkeye gelmedi daha.

İki işletim sisteminden hangisi sana uyacaksa ona göre karar vermen lazım.

Ekran çözünürlüğünden ziyade A15 yongası hem CPU, hem de GPU olarak Snapdragon 8 gen 1 modelinden çok daha güçlü.

Benim önerim S22 Ultra.

OnePlus 10 serisi ülkeye gelmedi daha.

İki işletim sisteminden hangisi sana uyacaksa ona göre karar vermen lazım.

S22 Ultra bana da okey hocam IOS'u hiç bilmediğim için soruyorum keza S22 gayet iyi OnePlus'ta 1 aya kadar çıkacak deniliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı