S22 Ultra vs S23 Ultra

3thgamer

Centipat
Daha fazla  
Selam, daha az bütçe ile yakın zamanda arayışa girmiştim ama şimdiki durumda S22 Ultra ve S23 Ultra var aklımda, şu anki durumda S20 FE kullanıyorum her türlü daha iyi telefona geçme ve 2.5 yılın ardından değişim olacak fikirsel olarak yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

S23 Ultra alırsanız çok çok daha memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Kamera, işlemci, performans anlamında piyasada en üst telefonlardan biri.

Alternatif olarak S23 Plus'a bakmanızı öneririm.

S22 Ultra'nın tasarlandığından 2 kat daha fazla güç çeken bir yonga seti var, bu da pil ve ısınma sorunlarına sebebiyet veriyor tabii ki. S23 Ultra'da böyle bir sorun yok, pil performansı, termal başarımı ve sürdürülebilir performansı S22 Ultra'ya nazaran çok daha iyi. Aradaki fiyat farkına kesinlikle değer.

Selam!

Aşağıda bıraktığım adresleri inceleyerek kararı senin vermen daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Samsung Galaxy S22 Ultra (512 GB) - Samsung Galaxy S23 Ultra (12 GB / 1 TB) Karşılaştırması - Epey

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsi önerim sizi zorlamıyor ise S20 FE de kalmanız. Günümüz şartlarında normal ve bir o kadar da göreceli olduğu için. Gereği olduğunda hemfikir değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı