- Makaleler
- 3
Öncelik pil ve kamera performansinda. Sizce hangisi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Tasarım olarak da ikiside kötü.Kamera da S24FE.
Pil de S22U.
Kamera da az farkla S22 ultra daha iyi ve pildede. İşlemci performansı olarak S24 fe daha iyi.Öncelik pil ve kamera performansinda. Sizce hangisi?
Ama S24fe de üzmez. Daha güncel bir cihaz almak daha mantıklı bana göre. S24 fe daha ucuz ve S22 ultranın kamera performansını fazla aratmaz.Kamera da az farkla S22 ultra daha iyi ve pildede. İşlemci performansı olarak S24 fe daha iyi.
Kamera da az farkla S22 Ultra daha iyi ve pildede. İşlemci performansı olarak S24 FE daha iyi.
Ama S24FE de üzmez. Daha güncel bir cihaz almak daha mantıklı bana göre. S24 FE daha ucuz ve S22 ultranın kamera performansını fazla aratmaz.
Ayriyeten 0 el S22 ultra alacak paran varsa, 40kya daha güncel ve S22 ultradan kat ve kat daha iyi telefonlar var.Kamera da az farkla S22 ultra daha iyi ve pildede. İşlemci performansı olarak S24 fe daha iyi.
Ama S24fe de üzmez. Daha güncel bir cihaz almak daha mantıklı bana göre. S24 fe daha ucuz ve S22 ultranın kamera performansını fazla aratmaz.
O zaman hiç düşünmeden S24 fe yi alın. S22 ultraya hemde 2. eline gerek yok. Annenize göre uygun bir telefon.Arkadasimin annesi icin bakiyoruz S24FE ye daha yakinim ama 25k ya temiz S22 Ultra buldugunu soyluyor guncelleme acisindan pek guven vermiyor bana.
25'e temizse S22 Ultra alınır ama arkadaşınızın annesi için tuğla gibi telefon ya da ekran gövde oranı rezalet bir telefon yerine düz S24 daha iyi olur sanki hocam.Arkadasimin annesi icin bakiyoruz S24FE ye daha yakinim ama 25k ya temiz S22 Ultra buldugunu soyluyor guncelleme acisindan pek guven vermiyor bana.
Kamerada, performansta veyahut bataryada üzmez.Ayriyeten 0 el S22 ultra alacak paran varsa, 40kya daha güncel ve S22 ultradan kat ve kat daha iyi telefonlar var.
O zaman hiç düşünmeden S24 fe yi alın. S22 ultraya hemde 2. eline gerek yok. Annenize göre uygun bir telefon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.