S22 vs. Yenilenmiş S22 Ultra

S22 Ultra tercih edin o zaman kamerası ve ekran kalitesi sizi çok memnun bırakır oyun oynamadıgınız için ısınma yapmaz telefon.
Ben de çok istiyorum hatta s25 ultrayı bekleyecektim ama telefonumun ekranı gidince tekrar yaptırmak yerine yeni bir telefon almak istedim. Ama yenilenmiş olması sorun yaratır mı o konuda kararsız kaldım sadece. Ürün B kalitede 1 yıl garantisi var.

Link paylaşmak yasak mı değil mi bilmediğimden linklerini atmadım ama yenilenmiş s22 ultra genelde 27-35bin TL arası değişiyor 6 ay taksit imkanı cazip geliyor. 0 almak isterdim ama kartımın limiti yetmiyor ve beni biraz zorlar. Bazı telefoncular elden taksit yapıyor ama hiç o işlere girmek istemedim.

Ben de çok istiyorum hatta S25 ultrayı bekleyecektim ama telefonumun ekranı gidince tekrar yaptırmak yerine yeni bir telefon almak istedim. Ama yenilenmiş olması sorun yaratır mı o konuda kararsız kaldım sadece. Ürün b kalitede 1 yıl garantisi var.

Link paylaşmak yasak mı değil mi bilmediğimden linklerini atmadım ama yenilenmiş S22 Ultra genelde 27-35bin TL arası değişiyor 6 ay taksit imkanı cazip geliyor. 0 almak isterdim ama kartımın limiti yetmiyor ve beni biraz zorlar. Bazı telefoncular elden taksit yapıyor ama hiç o işlere girmek istemedim.

Link atmak serbest ama reklam vermek yasak.

Mesela TikTok hesabını koyup "takip edin" demek falan.

Teşekkür ederim telefonlar bunlar.

Teşekkür ederim telefonlar bunlar.

Alınabilir S22 Ultra ve başka seçenek yok mudur mesela 2. el telefonculadanda taksit yapabilirsiniz karta.

Alınabilir S22 Ultra ve başka seçenek yok mudur mesela 2. el telefonculadanda taksit yapabilirsiniz karta
Bazı telefoncular yapmıyor ve 2.el telefonlarda hemen hemen bu civarlarda. Yenilenmiş telefon seçme sebebim eğer 14 gün içerisinde sorun olursa iade hakkımı kullanmak isterim. Normal telefoncularda böyle bir durum da nasıl olur bilmediğimden. Elden taksit ya da ay ödemeli taksit yapan güvenilir bir yer de bilmiyorum olsa zaten s24 ultra almak isterdim.

Bazı telefoncular yapmıyor ve 2.el telefonlarda hemen hemen bu civarlarda. Yenilenmiş telefon seçme sebebim eğer 14 gün içerisinde sorun olursa iade hakkımı kullanmak isterim. Normal telefoncularda böyle bir durum da nasıl olur bilmediğimden. Elden taksit ya da ay ödemeli taksit yapan güvenilir bir yer de bilmiyorum olsa zaten S24 Ultra almak isterdim.

Sarı siteden araştırabilirsiniz ve o telefoncunun güvenilir olup olmadığını Google yorumlardan bakabilirsiniz. Ugraşmak size kalmış bir şey.

Sarı siteden araştırabilirsiniz ve o telefoncunun güvenilir olup olmadığını Google yorumlardan bakabilirsiniz. Ugraşmak size kalmış bir şey.
Teşekkür ediyorum. 2 gündür bakınıyorum ama dediğim gibi kararsız kaldım sadece yenilenmiş s22 ultra mı yoksa sıfır s22 mi karar veremedim sadece

peki s22 ve note 20 ultra arasından seçim şansı olsa hangi telefon seçerdiniz? Benim için ekran oranın büyük olması akıcı olması ve net olması önemli. Film, video izlerken rahat bir şekilde izlemek ve büyük bir ekranda izlemek isterim. Eğer note 20 ultra alacak olsam 1 yıl sonra telefonu değiştiririm ama ikisi de şu an aynı fiyat alacağım yerlerde sadece s22 güncel olması cazip geliyor.

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum. 2 gündür bakınıyorum ama dediğim gibi kararsız kaldım sadece yenilenmiş S22 Ultra mı yoksa sıfır S22 mi karar veremedim sadece.

Peki S22 ve Note 20 Ultra arasından seçim şansı olsa hangi telefon seçerdiniz? Benim için ekran oranın büyük olması akıcı olması ve net olması önemli. Film, video izlerken rahat bir şekilde izlemek ve büyük bir ekranda izlemek isterim. Eğer Note 20 Ultra alacak olsam 1 yıl sonra telefonu değiştiririm ama ikisi de şu an aynı fiyat alacağım yerlerde sadece S22 güncel olması cazip geliyor.

Note 20 Ultra gerçekten çok güzel telefon ama artık günümüzde alınmaz alırsın memnun kalırsın ama 1 sene sonra tekrar değişmen gerekecek ve satması çok zor olacak bu yüzden S22 Ultra tercih edin çok daha iyi bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı