S22 vs 12 Mini

Gunde 3 kere sarji yogun kullanimdami yapiyor yoksa bostaykenmi
ne kadar yoğun kullanıyor bilmiyorum maalesef ama telefonu sadece instagram, whatsapp ve arama için kullanıyor, oyun yok yani.

Ya hocam ben sizin yerinizde olsam sıfır a54 veya s21fe belki honor 90 almaya çalışırdım. 2. el cihaz almayı kendim hiç sevmem üstüne üstlük almak istediğiniz cihazlar pil performansı açısından kötü yönde adı çıkmış cihazlar. Sonuç olarak sizin bileceğiniz iş ama ben belirttiğim cihazlara bakardım daha çok.

Ne kadar yoğun kullanıyor bilmiyorum maalesef ama telefonu sadece Instagram, WhatsApp ve arama için kullanıyor, oyun yok yani.

Ya hocam ben sizin yerinizde olsam sıfır A54 veya S21FE belki Honor 90 almaya çalışırdım. 2. el cihaz almayı kendim hiç sevmem üstüne üstlük almak istediğiniz cihazlar pil performansı açısından kötü yönde adı çıkmış cihazlar. Sonuç olarak sizin bileceğiniz iş ama ben belirttiğim cihazlara bakardım daha çok.

Sağ olun degerlendirecegim.

Benim arkadaşım sıfır s23fe alabilecekken gitti 2k TL daha fazla verip güya "yenilenmiş" 12 mini aldı "ayfon istiyom ben" diyip, siz de aynı düşüncedeyseniz düzgünce araştırın ve mantıklı olanı alın. Devir parayı çarçur etme devri değil.

Her iki cihazda oyun konusunda üzer, zira S22'de bulunan 8 gen 1 oldukça ısınmayı ve enerji harcamayı seven bir işlemci ki S22'nin boyutları o işlemciyi hem soğutma hem de batarya kapasitesi açısından yetersiz kalıyor, ancak ben olsam S22 yerine gidip S23FE'de almazdım. Amaç sadece oyunsa bu işi fiyat performans olarak daha iyi yapan cihazlar var.

Her iki cihazda oyun konusunda üzer, zira S22'de bulunan 8 gen 1 oldukça ısınmayı ve enerji harcamayı seven bir işlemci ki S22'nin boyutları o işlemciyi hem soğutma hem de batarya kapasitesi açısından yetersiz kalıyor, ancak ben olsam S22 yerine gidip S23FE'de almazdım. Amaç sadece oyunsa bu işi fiyat performans olarak daha iyi yapan cihazlar var.

Oneri? Xiaomi istemiyorum.

Kendimde su an C5Pro var epeyden baktigimda boyutlar ayni ve şu an C5 Pro'yu sikintisiz kullanıyorum boy acisindan

Ekran boyutu evet ama 12 Mini'nin çerçevesiz olduğunu unutmayın. Kendi telefonunuzun çerçevesiz olduğu halini düşünün çok ufak hocam.

12 mini de S22 de saglam throttle yiyen, ısınan ve tuketen cihazlar. Oyun anlaminda memnun etmezler. S22'nin ana kamera sensoru daha iyi, telefoto artisi var. Video kalitesi olarak da fena degil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı