S22 vs A54

Bütçe
18.400
Merhaba, bugün telefon bakmaya gittim. Normalde S22 almaya kararlıydım fakat, oradaki personel benim kafamı karıştırdı biraz. Sizce A54 mü yoksa S22 mi?

S22 diyen net Android fan boyudur.

Son düzenleyen: Moderatör:
A54 tabii ki. S22'de ısınma problemi var, bir çok kişi şikayetçi.
Sırf termal başarımdan dolayı 799 dolarlık, pil dışında iPhone 13 Pro düzeyinde olan S22 yerine 300 dolarlık high-end A54 önermek mantıksız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün telefon bakmaya gittim. Normalde S22 almaya kararlıydım fakat, oradaki personel benim kafamı karıştırdı biraz. Sizce A54 mü yoksa S22 mi?

Her iki modeli de önermiyorum Samsung Galaxy S21 FE almanız daha mantıklı olacaktır.

Ne alakası var ? Amiral gemisi ile orta segment cihazı karşılaştırıp hangisi daha iyi düşünmek bile saçma zaten.
S22;
•Daha iyi bir SoC
•Daha iyi bir ekran
•Daha iyi bir kamera
•Kablosuz Şarj
•Daha ince ve hafif cihaz
•Çerçeve malzemesi alüminyum
•USB 3.0
gibi özellikler ile tamamen önde olan bir cihaz. S22’nin tek eksiği bataryası ve 8 Gen 1’e sahip olması. Ama bunlar fiyatı baz alındığında pek sorun olmaz bence.

A ve S serisinin karşılaştırılmasını doğru bulmuyorum.
8 gen 1'den kaynaklanan bir takım sorunlar bulunmakta, farklı bir yonga seti kullanılsaydı.
Sorun yaşanmazdı muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…