S22 vs A54

Bütçe
18.400
Tamamdır hocam, sağ olun yanıtınızı bekliyor olacağım.
Dostum Instagram görsel kalitesi testi yaptım, on yıldan uzun süredir Android kullanan biri olarak söyleyebilirim ki; fotoğrafın galerideki kalitesiyle Instagram'a yüklenen hali arasında en fazla %10'luk bir kalite kaybı vardır. Standart bir Android telefonda bu kayıp bana göre %40'ları bile buluyordur. İşin özü, Instagram'a hikaye attım ve gayet kaliteli bir şekilde hikayem yüklendi.

Dostum Instagram görsel kalitesi testi yaptım, on yıldan uzun süredir Android kullanan biri olarak söyleyebilirim ki; fotoğrafın galerideki kalitesiyle Instagram'a yüklenen hali arasında en fazla %10'luk bir kalite kaybı vardır. Standart bir Android telefonda bu kayıp bana göre %40'ları bile buluyordur. İşin özü, Instagram'a hikaye attım ve gayet kaliteli bir şekilde hikayem yüklendi.

Hocam yani memnun kaldınız değil mi?

Genel olarak S serilerinin hepsinde ısınma sorunu var onda yapacak bir şey yok. Isınma sorunu yok denilen S serilerinde bile oyun oynamak için batarya 46 derecede falan oynuyorsun. Zaten GoS açıksa çok kısa sürede throttle oluyorlar. S22 işlemcisi ısınıyor ama diğerinde de Exynos 1380 var çok daha kötü bir seçim bence. Diğer konularda zaten S22 eski amiral gemisi olduğundan önde ben açıkçası S22 öneririm.

Anormal bir ısınma olmadığı ortada iken A54 karşısında bile S22 önermemek gerçekten izahı zor bir durum. S22'nin bir tık fazla ısındığı bir gerçek, ek olarak batarya performansı kötü. Bunun dışında S22 1 yıl eski bir amiral gemisi, A54'ü bırakın diğer rakip kendi segmentindeki cihazlardan çok daha iyi kamera ve ekrana, kablosuz şarj-ONE UI gibi artılara sahip. Bütçe de varken güncelleme desteği kesilen telefon almak komedi ki arada devasa bir bütçe farkı da yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı