S21FE veya POCO F5 alabilirsiniz. S22'nin bataryası düşük, ısınıyor ve işlemcisi pek verimli değil.
İşlemcisi sorunlu hocam verimli değil zaten
S22 için konuşuyorum bu arada işlemci o kadar kötü ki, Batarya'yı sömürüyor.
S21FE veya POCO F5 alabilirsiniz. S22'nin bataryası düşük, ısınıyor ve işlemcisi pek verimli değil.
İşlemcisi sorunlu hocam verimli değil zatenfanlar önerip duruyor sadece
![]()
Sizce Samsung'dan maas alsak S22'yi S21 FE yerine mi öneririz? S22'ye sorunlu deyip 8 gen 1'den daha beter olan Exynos 2100 önermeniz de trajikomik. Kasasi dandik plastik oldugu icin isiyi disari iletemiyor ve S22 kadar hissettirmiyor ancak bedelini bataryanin kimyasal sagligiya ve cayir cayir throttle yiyerek oduyorsun.
S21 FE'in islemcisi yuk altinda 12-13W tuketiyor dostum. S22'nin islemcisi ise 9-10 hadi bilemedin 11W. Her halukarda S21 FE daha verimsiz bir SoC'a sahip. Aksini iddia ediyorsan arguman sun.
Biz Apple fanboyları arttı derken S22 fanboyları artmış da haberimiz yok. Sanki sponsor olmuşlar Samsung'a S22'yi aldırınca para kazanıyorlar.
Adam diyor ki orada, 8gen1 problemli bir işlemci ve pili çok sömürüyor.
8 saat açık ekran süresi alabilen bir cihaz için 9-10 saat açık ekran süresi diyorsun Ultra ile karıştırdın her halde. Bakıyoruz yine yanlış bilgiler kafadan atma şeylerle geliyorsun.
Diğer cihaz sorunlu olsa bile 8gen1 işlemcili bir cihazı önermek istemiyoruz.
Arkadaşta doğruyu söylüyor nedir bu S22 fanatikliği? Argüman sunsa ne olacak yanlış bilgi diye rapor ediyorsun veya gereksiz mesaj olarak rapor atıyosun fanboy seni
Gelmişsin millete kafadan atıyor diyorsun, sen daha burada yokken bu insanlar buradaydı!
Çok haklısın S22 önerip, S21FE öneriyor olmamızı sorguluyor işte
Kim ne derse desin S22 önermem. Ultra hariç. Ama Ultra da alacağına gidip S23 veya S23+ alsa daha iyi yaniArkadaş benimle uğraşmıyor sözde, yorumlarımı kesip atıyor.
Bir de kendini avutuyor, yazık ya![]()
Okuduğunu anlamakta zorluk çekiyorsun. Aynısını hatta daha fazlasını Exynos 2100'de yapıyor diyoruz. 8 gen 1'e iyi işlemci diyen yok orada, tekrar oku.
ayrıca 9-10 saat açık ekran süresi alıyor demedim, 8 gen 1 9-10W güç tüketiyor dedim. “ekran süresi” demek ile dağlar kadar fark var. Papatya çayı ve anlama becerini geliştirmeni tavsiye ederim.
İnceleyin isterseniz,12T daha sorunsuz cihaz. Oyun vs içinde uygun.
Bence sizin daha çok incelemeniz lazım. S22 de 1380 şikayet 12T de 122 şikayet var mesela...İnceleyin isterseniz,
![]()
Xiaomi 12T Yorumları ve Şikayetleri - Şikayetvar
Xiaomi 12T fiyatları ve modelleri için tıklayın! Xiaomi 12T yorumları ve Xiaomi 12T şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
"S22'nin işlemcisi ise 9-10 hadi bilemedin 11W." yorumunu daha anlaşılır yazmadıysan bu senin sorunun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.