S22 vs S23 FE vs S21 FE

S22 sizin kullanımız için gayet uygun baktınız 120Hz de batarya yetmiyor(bana yetiyor)60Hz'e alırsınız o zaman bütün problemler ortadan kalkar S22 dediğiniz cihazlardan hepsinden daha premium.

Cidden o kadar mı kötü bataryası ya :/

Yok dostum eskidendi o şu an iyileştirmeler var kendim kullanıyorum hatta kendisine inceleme yazmıştım onu okuyunuz.

Özetle 8 Gen 1 alıp işimi şansa bırakmak istemezdim. Tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Şahsen 8 Gen 2 çipsetli Z Fold 5 aldım geçtim.

Birisi bir ürün alıyor, şansı yaver gidiyor, sorunsuz kullanıyor diye her şeyi göz ardı edip savunuyor sorunsuz cihaz diye.

1-herkesin o bütçesi olmayabilir
2- (S22 hakkında söylüyorum) hadi biz ekran süresi en az 4 saat dedik hadi biz yalan diyoruz atıyorum fotoğrafları onlar yalan söylemez.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240220_014030_Device care.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20240220_014025_Device care.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20240220_014014_Device care.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 42
1-herkesin o bütçesi olmayabilir
2- (S22 hakkında söylüyorum) hadi biz ekran süresi en az 4 saat dedik hadi biz yalan diyoruz atıyorum fotoğrafları onlar yalan söylemez.
1- Ben de isterim herkes ne istiyorsa alsın çünkü her insan hak ediyor ama günümüz şartlarından ötürü, bütçesi olmayan almasın. İstese de alamaz zaten. Ben de gidip 54k para basmadım. 9 takside böldürdüm. Şu an Samsung Türkiye'de 74k'dan başlıyor fiyatı.

2- Vatan savunur gibi neyi savunuyorsun anlamış değilim. Dediğim gibi teknoloji işi şans işi sende durumlar iyiye gidiyor diye herkeste aynı şey olacak diye bir kaide yok. Sadece S22 için değil, tüm teknolojik aletler için durum bu. Senin adına sevindim açıkçası sorun yaşamadan güzelce kullanıyorsun telefonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…