S22 vs S23 FE

Makaleler
13
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3
İkisinden birini tercih edeceğiz gibi duruyor, hangisini ne sebep ile tercih etmeliyiz?

Kullanım olarak günlük ingstagram, Facebook, WhatsApp ve video çekmek vb. pek yormayacak işlemler yapılacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyi batarya ve daha güncel bir telefon için S23 FE; daha Premium bir görünüm için S22. Günlük kullanımda ikisi de yeterlidir.

İkisinden birini tercih edeceğiz gibi duruyor, hangisini ne sebep ile tercih etmeliyiz?

Kullanım olarak günlük ingstagram, Facebook, WhatsApp ve video çekmek vb. pek yormayacak işlemler yapılacak.

S22 biraz daha premium bir cihaz. Fakat ekran küçüklüğü ve en önemlisi batarya problemi var. İşlemci olarak S22 daha iyi. Kamera olarak da aslında öyle ama aman aman bir farklılık göremedim. S23 FE batarya konusunda daha iyi ve daha yeni bir telefon. S23 FE tercih etmeni öneririm. Ablama da almıştık kendim de alacağım fiyat performans telefonu.

S22 hakinda sorun varsa sorabilirsin batarya konusuna şöyle bir açıklık getirebilirim Galaxy Watch 6 clasic 7/24 bağlı Buds FE 7/24 bağlı Android Auto heo açık 120Hz ile çoğunlukla Instagram olarak 5-5.5 saat çıkarıyor.

S22 işlemci kaynaklı çok ısınıyor ve çok verimsiz ama daha premium olması yanı sıra daha güçlü. Bahsettiğiniz işlemleri iki cihazda zorlanmadan yapar ama benim tercihim daha güncel olması ve gayet yeterli işlemcisi dolaylı S23 FE olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı