S22+ vs S23

Bütçe
35000

buadamayniben

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki telefon arasında kaldım. Benim için öncelikli olan özellikler batarya ve kamera. Kamera ve batarya konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hangisini önerir, alırdınız?

Anlamadığım bir nokta ise, S23 3900 mAh, S22+ 4500 mAh. Fakat izlediğim bir batarya test videosunda S23 daha uzun dayandığını gördüm ve kafam karıştı.

Batarya ve kamera ise net S23, ekran boyu olsa S22 Plus derdim.

İşlemcisi daha verimli olduğu için sanırım S23 daha iyi gidiyor.

Teknoloji geliştikçe modeller geliştikçe batarya performansları da gelişiyor. 5 sene sonrasının 2000 mAh bataryası şu anki 4000 5000 mAh bataryaya eşdeğer olabilir. S23 alın geçin derim.

S23 zaten bataryası beğenilen bir cihaz kamera olarak da bir tık daha iyi S22 Plus'tan yalnız kompakt bir cihaz olduğu için sevmeyenler S22 Plus tercih edebilir.

S22+ bile S23 derdi. Kameraları arasında çok bir fark yok aynı sensör. Ama S23'teki yazılımsal olarak daha üstün.
S23 bataryası S22+ ile yakın performans sergiliyor.
Ben aradım ama pek bulamadım. S23'ün güzel diyebileceğin özelliklerini biliyor musun ?

S22 serisindeki 8 Gen 1 termal başarısı rezil bir SoC çünkü. S22 Ultra soğutma sisteminde bile 48 dereceyi aşmak mümkün.
8 Gen 2 ise aksine taş gibi SoC.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…