Ümmet Tarhan
Kilopat
Neden?
Kompakt ne demek tam bilmiyorum da.
Küçük yani biraz daha mini boyutlarda.
Neden?
Kompakt ne demek tam bilmiyorum da.
Samsung S23.Bu iki telefon arasında kaldım. Benim için öncelikli olan özellikler batarya ve kamera. Kamera ve batarya konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hangisini önerir, alırdınız?
Anlamadığım bir nokta ise, S23 3900 mAh, S22+ 4500 mAh. Fakat izlediğim bir batarya test videosunda S23 daha uzun dayandığını gördüm ve kafam karıştı.
Bu iki telefon arasında kaldım. Benim için öncelikli olan özellikler batarya ve kamera. Kamera ve batarya konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hangisini önerir, alırdınız?
Anlamadığım bir nokta ise, S23 3900 mAh, S22+ 4500 mAh. Fakat izlediğim bir batarya test videosunda S23 daha uzun dayandığını gördüm ve kafam karıştı.
Mini değil aslında, normal bir boyut. Mini boyut 5.8 inç altı için geçerli olabilir.Küçük yani biraz daha mini boyutlarda.
Mini değil aslında, normal bir boyut. Mini boyut 5.8 inç altı için geçerli olabilir.
Normal falanda değil gayet küçük cihaz.
Abartma kardeşim.S23, S22 Ultra yerine bile tercih edilir.
Normal nedir senin için? 6.1 inç boyuttan sonrasını tek elle kullanamazsın mesela.Normal falanda değil gayet küçük cihaz.
Hayrola? Nereden buluyorsun bu samimiyeti?Abartma kardeşim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.