S22'den 24 Ultra'ya geçilir mi?

Bütçe
55k

Janpardayan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 2 seneye yakındır S22 kullanıyorum. Batarya olarak öyle böyle olması ve artık yazılım ömrünü de göz önünde bulundurursak S24 ultraya geçmeyi düşündüm. Fiyat olarak 50k civarı satılıyor. Elimdeki telefonu satıp bütçeyi o şekilde toparlamayı düşünüyorum. Sizce geçilir mi?
İyi sosyaller.

Aslında inanılmaz işlemci gücü göz önüne aşındığında ve gelecek yakın bir zamanda böyle bir gelişme yakalanamayacağı ve gelişmelerin küçük farklar olacağı göz önüne alıdığında, S25 Ultra en iyi seçenek. Aralarında 17 bin Türk lirası fark vardır.

Aslında inanılmaz işlemci gücü göz önüne aşındığında ve gelecek yakın bir zamanda böyle bir gelişme yakalanamayacağı ve gelişmelerin küçük farklar olacağı göz önüne alıdığında, S25 Ultra en iyi seçenek. Aralarında 17 bin Türk lirası fark vardır.

Haklısınız fakat o kadar bütçem maalesef yok.

Haklısınız fakat o kadar bütçem maalesef yok.

Aslında sizleri herhangi bir konuda bunaltmıyorsa, 2 yıl daha kullanılabilecek bir cihaz s22. (kendimden örnek vermek gerekirse A56 alıp 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum) Fakat durumunuz göz önüne alındığında kesinlikle S24 Ultra da alınabilir çünkü 8 Elite işlemcisi ile arasjnsaki makas kadar, 8 Gen'ün ( S24'u işlemcisi ) diğer işlemciler arasında makas var.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Cihaz hakkında bilmem gereken kronik arıza vesaire var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı