S22'den iPhone 13'e geçilir mi?

nonlawes

Centipat
Daha fazla  
Şimdi şöyle arkadaşlar, S22 daha 5 aylık ve bir sorunum yok ama ben iPad aldım. Ve arayüzü falan çok hoşuma gitti, ayrıca biraz iPhone kullanmak istiyorum malum S22 batarya olarak çok iyi gitmiyor. Burdada S22 ile ikinci el bir 13ü takas etmeyi düşünüyorum. Hem bir ekosistemde kurmuş olurum ama pişman olur muyum diye düşünmüyor değilim, 120 Hz olayı çok fark hissettirmiyor ama yine de emin değilim. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İpadin varsa bence geç S24 ultra kullanıcısı olarak ekosistem daha önemli ve bence İphone 13 S22'den daha iyi bir cihaz.

Bütçe artmaz mı hiç ? iPhone 13 artık alınmaz bence.

Hocam 120hz kullandığınız için fark hissettirmiyor gözünüz 120hz ye alışık bir anda 60 hz ye geçince telefon kasıyor gibi hissedersiniz ama gözünüz 1 2 haftada alışır ben 144 hz den 60 hz ekrana geçince ilk 1 hafta oyun oynarken falan resmen fotoğra fotoğraf akıyor gibi hissediyordum. Ve s22 bence daha iyi sırf ekosistem için tanımadığınız birinden daha kötü ve durumu belli olmayan bir telefon almayın.

Tabi kişiden kişiye değişir bende s25+ var ama tablet olarak ipad kullanıyorum ekosistem çokta umrumda değil benim.

Tableti mi daha önce aldınız telefonu mu?

Tableti mi daha önce aldınız telefonu mu?
Tableti geçen sene aldım telefonu şubatta.

Ama tableti almadan öncede başka bir samsungum vardı, ben telefon olarak iphone sevmiyorum 60hz daha dandik telefonu pazarlamak için kamera ve apk indirememekle övünüyorlar saçma geliyor.

Samsung tablet alsaydınız daha mutlu olurdunuz bence ekosistem gerçekten rahatlık sağlıyor bir çok alanda.
Hocam eskiden samsung tablet almıştım memnun kalmadım dihe ipad aldım bide içinde m1 işlemci falan olunca daha güçlü diye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…