S22'den iPhone 13'e geçilir mi?

Hocam eskiden samsung tablet almıştım memnun kalmadım dihe ipad aldım bide içinde m1 işlemci falan olunca daha güçlü diye aldım.
Güle güle kullanın hocam tableti daha önce aldığınızı tahmin etmiştim tahminimde haklı mıyım diye öğrenmek için sordum yalnızca.

Şimdi şöyle arkadaşlar, S22 daha 5 aylık ve bir sorunum yok ama ben iPad aldım. Ve arayüzü falan çok hoşuma gitti, ayrıca biraz iPhone kullanmak istiyorum malum S22 batarya olarak çok iyi gitmiyor. Burdada S22 ile ikinci el bir 13ü takas etmeyi düşünüyorum. Hem bir ekosistemde kurmuş olurum ama pişman olur muyum diye düşünmüyor değilim, 120 Hz olayı çok fark hissettirmiyor ama yine de emin değilim. Sizce ne yapmalıyım?

Hocam normalde asla desteklemezdim fakat ekosistem kurmak amacıyla yapılabilir gibi.

Şimdi şöyle arkadaşlar, S22 daha 5 aylık ve bir sorunum yok ama ben iPad aldım. Ve arayüzü falan çok hoşuma gitti, ayrıca biraz iPhone kullanmak istiyorum malum S22 batarya olarak çok iyi gitmiyor. Burdada S22 ile ikinci el bir 13ü takas etmeyi düşünüyorum. Hem bir ekosistemde kurmuş olurum ama pişman olur muyum diye düşünmüyor değilim, 120 Hz olayı çok fark hissettirmiyor ama yine de emin değilim. Sizce ne yapmalıyım?
S22'den sonra düz modele geçmeyin. Özellikle 120Hz ekrandan sonra alışamazsınız. 2. el 13 Pro ve üzeri Pro serisi modeller için değiştirin o zaman ekosistem için mantıklıdır. Düz 13 gibi çağ dışı telefonu almak yerine ekosistem olmasın gerekirse.

IPhone'ciyim ama gereksiz bence. Denk cihazlar zaten ve iPhone 13'ün üstüne para vereceksiniz. Kafa kafaya takaslasan olabilir de değmez bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı