EmirElibol
Hectopat
Takaş için verdikleri fiyat iyiymiş. Bu arada S22 tek şarjla günü çıkarabiliyor mu?
Takaş için verdikleri fiyat iyiymiş. Bu arada S22 tek şarjla günü çıkarabiliyor mu?
O zaman S23 al geç.S23 FE dandik duruyor A54 Plus gibi olmuş.
O zaman S23 al geç.
Bende kafayı yiyeceğim keşke geçen sene S23 alıp geçseydim ısrarla bu sene S24ü bekledim ve arada Exynos'lu olmasına rağmen 12.000TL fiyat farkı var. Gönlüm S23 alıp geçmemden yana ama 1 sene önceki telefonu almak istemiyorum da şu düşüncemi kıramadım. S22'den S23'e geçersen batarya anlamında bayağı iyileşme yaşarsın.
1 sene önce çıkmasını dert etmiyorsanız benim gibi yurtdışı sıkıntı onu boşverin.Ya S23 ya da IP 15 Pro yurt dışı alacağım.
Çok farki yok evet.
Yurt dışı biraz sıkıntı 1 sene önce çıkmasını benim gibi sorun etmiyorsanız S23 alın geçin hocam.
1 sene önce çıkmasını dert etmiyorsanız benim gibi yurt dışı sıkıntı onu
Satan birine sordum her yıl yenileniyor yılda 8 ay.
Bir de IP 6 alıp iCloud bağlıyoruz kalan 4 ay için böylece yarı fiyatına geliyor ama 128 yeter mi acaba?
S23 yurt dışı ne kadar veya IP 15 Pro?
15 pro kayıt falan yapılacaksa bayağı yine fiyat yapar. S23 bence mantıklı olabilir.S23 bilmiyorum ama 15 Pro 34.000 TL 128'i.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.