S22'den S24 FE'a geçilir mi?

ledz3ppelin

Centipat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Şu an kullandığım 1 aylık S22'den yeni çıkan S24 FE'a geçmeyi düşünüyorum. Takas indirimi ile iyi bir fiyata denk geliyor (15.000TL) Samsung'un sitesinde. S22 tarafında ısınma ve batarya konusunda şikayetçiyim. Sizce S24 FE, S22 karşılaştırmada eksiye düşmeyip bu konularda beni tatmin eder mi?

İyi akşamlar. Şu an kullandığım 1 aylık S22'den yeni çıkan S24 FE'a geçmeyi düşünüyorum. Takas indirimi ile iyi bir fiyata denk geliyor (15.000TL) Samsung'un sitesinde. S22 tarafında ısınma ve batarya konusunda şikayetçiyim. Sizce S24 FE, S22 karşılaştırmada eksiye düşmeyip bu konularda beni tatmin eder mi?

S22'den iyidir. Geçilir.

S24 FE'de bir tık ısınır ve işlemcisi 2400 kıyasla verimsiz ama S22'ye göre her şekil daha rahatlarsın ama kamera olarak bir tık geriye atar seni.
Aslında kameranın o kadar gerekmediğini anladım bana S22 aldıktan sonra. Hocam peki S24'te aynı şekilde verimsizlik söz konusu mudur? ya da FE çıkarttıklarından beri ona gerek var mı? O da takas indirimiyle 25 bine falan denk geliyor.

Aslında kameranın o kadar gerekmediğini anladım bana S22 aldıktan sonra. Hocam peki S24'te aynı şekilde verimsizlik söz konusu mudur? Ya da FE çıkarttıklarından beri ona gerek var mı? O da takas indirimiyle 25 bine falan denk geliyor.

S24 işlemcisi bir tık daha verimlidir ama onunda bataryası küçük. Zaten S24 ile S24 FE arasında 10bin TL fark o kadar gerekir mi bilmem.

S25'in base modeli beklenir mi sizce? Exynos yerine Dimensity kullanılacak gibi bir şey okumuştum.

İyi bir fiyatı olacağını sanmıyorum hatta belki S24+dan bile pahalı olur ki zaten o durumda işlemci artısı dışında S25 s24+ varken alınmaz. Zaten bence Samsung Exynos ile daha uyumlu oluyor. Ben MediaTek yerine Exynos 2400'ün üst modelini isterdim S25 serisinde. Sizin bütçeniz ne kadar?

Merhaba hocam, ben de S22 kullanıcısıydım ve dün S24 FE siparişim teslim edildi. Ciddi manada boyut ve ağırlık farkı var. Bunun dışında ilk dikkatimi çekenleri söyleyeyim: Sanırım S24 FE'de Galaxy'a serisinde kullanılan parmak izi sensörü varmış, parmak okuttuğumda beyaz bir ışık yayılıyor parmağımın altından. Okuma hızı S22'ye göre yavaş (S22 0,5 saniyede açıyorsa S24FE 1 saniyede açıyor). PPI değerlerinden dolayı mıdır yoksa kullandığım ekran koruyucudan dolayı mıdır bilemiyorum ama S22'nin ekranı bir tık daha keskin ve net duruyor. Batarya açısından inanılmaz rahatladım, telefon geldiğinden beri elimde hala şarjı bitmedi, S22 ile bu kadar oynasam şu an 2. şarjdaydı. Kamera açısından hiç fark hissetmedim diyebilirim. Hoparlör kalitesi bariz, dizi ve film izlemek daha keyifli. Şu an aklıma gelenler bunlar, sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Merhaba hocam, ben de S22 kullanıcısıydım ve dün S24 FE siparişim teslim edildi. Ciddi manada boyut ve ağırlık farkı var. Bunun dışında ilk dikkatimi çekenleri söyleyeyim: Sanırım S24 FE'de Galaxy'a serisinde kullanılan parmak izi sensörü varmış, parmak okuttuğumda beyaz bir ışık yayılıyor parmağımın altından. Okuma hızı S22'ye göre yavaş (S22 0,5 saniyede açıyorsa S24FE 1 saniyede açıyor). PPI değerlerinden dolayı mıdır yoksa kullandığım ekran koruyucudan dolayı mıdır bilemiyorum ama S22'nin ekranı bir tık daha keskin ve net duruyor. Batarya açısından inanılmaz rahatladım, telefon geldiğinden beri elimde hala şarjı bitmedi, S22 ile bu kadar oynasam şu an 2. şarjdaydı. Kamera açısından hiç fark hissetmedim diyebilirim. Hoparlör kalitesi bariz, dizi ve film izlemek daha keyifli. Şu an aklıma gelenler bunlar, sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.
@BVK hocam konuyu hortlatıyorum. Ben de S22 kullanıyorum ve memnunum fakat bataryası zor durumda bırakabiliyor ve depolaması az 128gb var. S24 FE kullanırken bir sorunla vs karşılaştınız mı siz hiç?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı