S22'ye One UI 7 yüklenmeli mi?

egmutku

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix G15
Ryzen 7 4800H
Nvidia RTX 3050ti
Şu an fark ettim S22 cihazıma One UI 7 gelmiş ama S25'lerde bile pil konusunda sıkıntı olmuş sanırım. Zaten normal haliyle bile şarj dayanmıyor One UI 7 ile daha kötü olmasın, varsa tecrübe eden yazabilir mi?

Şu an fark ettim S22 cihazıma One UI 7 gelmiş ama S25'lerde bile pil konusunda sıkıntı olmuş sanırım. Zaten normal haliyle bile şarj dayanmıyor One UI 7 ile daha kötü olmasın, varsa tecrübe eden yazabilir mi?
Ben şuan s25 ime indiriyorum, bence her zaman güncel sürüm iyidir ama yine de sen bilirsin.

Ben şuan s25 ime indiriyorum, bence her zaman güncel sürüm iyidir ama yine de sen bilirsin.

Biraz ısınma fark ettim benim cihazda, şuan kendini toparladı gibi ama belki yeni güncelleme ile tamamen düzelir merakıyla indirireceğim.

Ben şu an S25'ime indiriyorum, bence her zaman güncel sürüm iyidir ama yine de sen bilirsin.

Biraz ısınma fark ettim benim cihazda, şu an kendini toparladı gibi ama belki yeni güncelleme ile tamamen düzelir merakıyla indirireceğim.

Bende şu anda kuruyorum ama ilk 1 2 gün fazla ısınıp sona düzeliyor diyorlardı. Umarım öyle olur😇

Biraz ısınma fark ettim benim cihazda, şuan kendini toparladı gibi ama belki yeni güncelleme ile tamamen düzelir merakıyla indirireceğim.
S25'e Nisan ayı güncellemesi mi kuruyorsunuz?
Bende şu anda kuruyorum ama ilk 1 2 gün fazla ısınıp sona düzeliyor diyorlardı. Umarım öyle olur😇
S22 şuan çok sakat durumda. Cihazın kronik sorunlarını ne yazık ki android güncellemesi çözemez hocam. .

S25'e nisan ayı güncellemesi mi kuruyorsunuz?

S22 şu an çok sakat durumda. Cihazın kronik sorunlarını ne yazık ki Android güncellemesi çözemez hocam.

Tabii ki de zamanla S22 için yeni güncellemeler gelecektir. One UI 7 kuralı 3 4 saat oldu ve aşırı bir ısınma yok ve 6.1'e göre çok daha akıcı ve optimize uygulamalara çok rahat hızlı hızlı gir cık yapabiliyorum. Beklediğim kadar korkunç değil. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı