S24FE için One UI 7 yüklenmeli mi?

S24 FE kullanıyorum, evet şarj ömrü azalıyor pil daha hızlı bitiyor. Ancak yine de güzel bir güncelleme, öneririm.

Problem yok. Satışa çıktığından bu yana kullanıyorum. Full mobil veri kullanımla böyle.

Screenshot_20250719_162503_Device care.jpg

@GucukBey telefon piyasasında yoktum herkes One UI 7 batarya performans şikayeti yaşıyor. Biz iyi kullanıyoruz demek ki 🙂

@GucukBey telefon piyasasında yoktum herkes One UI 7 batarya performans şikayeti yaşıyor. Biz iyi kullanıyoruz demek ki 🙂

Hocam maalesef çok büyük çoğunluk(özellikle S24 FE sahipleri) ısınma veya pil konusunda (ikisinden illa birinden) şikayetçi oluyor.

Hocam maalesef çok büyük çoğunluk(özellikle S24 FE sahipleri) ısınma veya pil konusunda (ikisinden illa birinden) şikayetçi oluyor.

Tek sikayetci olmayan benim sanirim 🤣. Gunesin ayna gibi vurdugu bir yerde durmadigim veya sarjdayken uzun sure oyun oynamadigim zamanlar harici ele vuran bir isinma yasamadim hic. Pil olarakta 8 saat ustu ekran suresi oyun oynamama ragmen rahatca veriyor cihaz.

Tek sikayetci olmayan benim sanirim 🤣. Gunesin ayna gibi vurdugu bir yerde durmadigim veya sarjdayken uzun sure oyun oynamadigim zamanlar harici ele vuran bir isinma yasamadim hiç. Pil olarak da 8 saat ustu ekran suresi oyun oynamama ragmen rahatça veriyor cihaz.

Bilmiyorum hocam çok fazla şikayet vardı ama demek ki siz şanslı olan kesimdesiniz. Ya da insanlar ilk güncellemeyi yükler yüklemez olan yaklaşık 3 5 günlük anormal ısınma ve pilin azalmasını güncelleme sorunu sandı.

Tahmini pil ömrü ne zaman eski haline geri döner? Telefonu ilk aldığım zaman iyi gidiyordu. Şu an pek memnun değilim. Aşağıya istatistiği de atacağım.

Tahmini pil ömrü ne zaman eski haline geri döner? Telefonu ilk aldığım zaman iyi gidiyordu. Şu an pek memnun değilim. Aşağıya istatistiği de atacağım.
IMG-20250721-WA0001.jpg

Birde şarjın uzun gitmesi için ne yapayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı