S22'yi kim alıyor?

Bu bütçede daha iyi bir cihaz olmadığı için S22 en iyi seçenek Ayrıca S21 FE ve GT 2 alternatifleri var ama genel olarak daha iyi bir cihaz. Bataryasını ne kadar abartsalar da günü kurtarıyor. 18-20 bin liraya 36 bin liralık iPhone 14 seviyesinde bir cihaza sahip oluyorsunuz.

Samsung fanboyları alıyor hocam.
21 bin liraya iPhone 11 alan Apple fanboyları gibi mi hocam?
Ben de ilk olarak S22 alacaktım ama S23 çıkınca rotayı S23 e çevirdim. Isınma ve pil sorunundan dolayı S23 e çok zorladım. Telefon sürekli elinde kullanan ve öyle bir kameraya sahip telefonla da sürekli fotoğraf çekeceğim için bir nevi elindeki cihaz benzinsiz lamboya dönecek bir anlamı kalmayacak. S23 alamasam yüksek ihtimal gönüllü gönülsüz S22 alırdım o da kompakt, premium, çok şık bir cihaz ve kamerası çok iyi olduğu için alırdım. Ama ısınmadan çok, pilden şikayetçi olurdum.

Son düzenleme:
Başka küçük android telefon resmen yok. Aradım taradım bulamıyorum. Büyük telefondan nefret ediyorum

O fiyata daha iyi özellikte oppo, bazı Xiaomi telefonlar oneplus Vivo gibi telefonlar var ve ayrıca paranız cebinizde kalır.

Kameraya önem verip bütçesi kısıtlı olanlar? iPhone Pro modelleri düzeyinde premium kalite isteyenler? Bütçesi kısıtlı olup sosyal medya entegresi isteyenler? S22 dedik, Note 7 demedik.

Peki 20.000TL'ye S22 alanlar? iPhone 11'in fiytı ekonomimiz yüzünden bu halde, 2. El tarafında sizin o S22 dediğiniz çöpü yerden yere vurur rezil rüsva eder, evet S serisinin tasarımını bende beğeniyorum ama S22 gerçekten alınası bir model değil. En azından iPhone 11 ısınmıyor, batarya olarak S22'den daha iyi ve 8 gen 1 yerine A13 almak daha mantıklı.

Her şey batarya ve termal verimlilik mi? Adaptif 120 Hz olmayıp yük altında 15 watt tüketen Exynos 990 var sanki içinde. iPhone 11 pil ve termal başarım dışında S22'yi neyiyle yerden yere vurup rezil rüsva edecekmiş?

8 gen 1 yerine A13 almak daha mantıklı.

8 Gen 1'in throttle yemiş hâli A13'ün en verimli çalıştığı kasadan, yani 11 Pro Max'den daha kararlı çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamaninda 16 bine s22 aldim ve acikcasi gayet menunum. Gunluk kullanimda isinma sorunu yok ve ekran suresi 4-5 saat arasi degisiyor. Isinma ve batarya problemleri guncellemeler ile cozuldu magazalardaki telefonlar guncel olmadigindan ve surekli aktif olduklarindan isiniyorlar

Neden mi?

- Ödül almış soğutmaya rağmen S22'den beter ısınan Realme GT 2 Pro'ya para vermemek için. Arayüz sorunlarına girmiyorum bile.
- S20 rakibi iPhone 11'e bu kadar para vermemek için.
Bu bütçede daha iyi bir cihaz yok. Yakınında Mi 12 var ama o da kamera yönüyle kaybediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…