S22'yi kim alıyor?

Bu telefon da iyidir. S22'den daha mantıklı.
S22'nin ekran süresi sorunlu ve işlemcisi verimsiz. Xiaomi mereti ayrı dert, belki Poco F5 alternatif olur ama eski cihazlarında anakart sorunu vardı.

Bu S22 boyut olarak çok hoşuma gidiyor ama telefon vasat. Ateş gibi yanıyor. Stant üzerinde duran telefon bile ateş gibi. Durum böyle olunca bu telefon hala neden bu fiyatlara satılıyor veya satılabiliyor. Bu resmen ayıplı bir seri değil mi?
Stant üstünde durması sıcak olmasını tetikler zaten sürekli açık ve şarjda duruyor. Isı, oyun oynanmıyorsa ve kılıf varsa abartıldığı kadar hissedilmiyor. Hem kompakt cihaz yok denecek kadar az hem fiyatına göre özellikleri çok iyi. Pilden feragat eden alabilir. iPhone Mini'ler de kötü pil ömrüne sahipti ama alan alıyordu işte. Ben tercih etmezdim orası ayrı, belki şarj olma hızı 45W olsaydı pil konusu biraz daha tolere edilebilirdi.

Göz göre göre sorunlu cihaz alıyorlar. 8gen1'i o kadar küçük kasada hiçkimse soğutamaz. Kemarası için alana bir şey diyemem ama bir içerik üreticisi değilseniz o kadar iyi bir kameraya ihtiyaç olduğunu sanmıyorum.
Asus zen fone 9 da Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1 (4 nm) işlemci var. O da böyle küçük bir telefon gene aynı sorun olur mu sizce?

Bu S22 boyut olarak çok hoşuma gidiyor ama telefon vasat. Ateş gibi yanıyor. Stant üzerinde duran telefon bile ateş gibi. Durum böyle olunca bu telefon hala neden bu fiyatlara satılıyor veya satılabiliyor. Bu resmen ayıplı bir seri değil mi?

S22'yi Samsung fanatikleri dışında kimsenin alacağını düşünmüyorum. 8 gen 1'in soğutma sistemi olmayan küçük kasalı S22 de ısınma ve aşırı pil tüketimi gibi olumsuzluklara sahip olduğunu teknolojiyi takip edip gerçekçi bakan herkes biliyor.

Gün içerisinde cihaz ile çok haşır neşir olmayanlar, premium deneyim ve kamerayla işi olanlar alıyor.

S22'yi Samsung fanatikleri dışında kimsenin alacağını düşünmüyorum. 8 gen 1'in soğutma sistemi olmayan küçük kasalı S22 de ısınma ve aşırı pil tüketimi gibi olumsuzluklara sahip olduğunu teknolojiyi takip edip gerçekçi bakan herkes biliyor.

Hocam 4 gündür iPhone 12 Product Red kullanıyorum, çok memnunum özellikle gece çekiminden, arkadaşım da S22 var, kendi ellerimle kıyasladım boştayken ya da kamerada 1-2 dakika kullanımda termal verimlilik olarak hiçbir fark yok ancak 8 Gen 1 yük altında 12-13 Watt tüketmeye başladığı için el yakacak kadar olmasa da bayağı ısınıyor ve throttle yiyor. S22 kasasındaki 8 Gen 1'in throttle yemiş hâli A13 düzeyinde bir şey, kaldı ki oyuncu adama pilden dolayı S22 önermem, önerilemez.

Gün içerisinde cihaz ile çok haşır neşir olmayanlar, premium deneyim ve kamerayla işi olanlar alıyor.

Hocam 4 gündür iPhone 12 product red kullanıyorum, çok memnunum özellikle gece çekiminden, arkadaşım da S22 var, kendi ellerimle kıyasladım boştayken ya da kamerada 1-2 dakika kullanımda termal verimlilik olarak hiçbir fark yok ancak 8 gen 1 yük altında 12-13 watt tüketmeye başladığı için el yakacak kadar olmasa da bayağı ısınıyor ve throttle yiyor. S22 kasasındaki 8 gen 1'in throttle yemiş hâli A13 düzeyinde bir şey, kaldı ki oyuncu adama pilden dolayı S22 önermem, önerilemez.

S22 serisinde ısınma sorunu olmayan tek model S22 Ultra. Bu cihazda büyük kasa ve soğutma sistemi olduğu için S22 kadar ısınmıyor. Bu arada yeni cihazın hayırlı olsun. Keşke prosunu alsaydın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı