Hocam peki iPhone 13 mü yoksa S24Plus mi?
Bence S23 bile iPhone 13'ten daha güzel bir telefon.
Hocam peki iPhone 13 mü yoksa S24Plus mi?
2-3 yılda bir değişiyorum zaten S23 Ultra daha mantıklı geldi teşekkürler hocam bir de 2. elde spesifik bir nokta var mı alırken?
Bence S23 bile iPhone 13'ten daha güzel bir telefon.
Bu konudan yararlanabilirsiniz.
İkinci El Android Telefon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
1-IMEI Kontrol • *#06# ile İMEİ Numaranızı öğrenebilirsiniz. Ardından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama üzerinden İMEİ NO sorgulayın. •İthalat-İhracat Garantili ise herhangi bir sorun olmayacaktır. •Kayıt Dışı-Kayıt Bulunamadı ise cihazın kaydı yoktur. •Cihaz çalıntı ise **...www.technopat.net
S23 iPhone 14 muadili bir telefon. 13 ile rakip bile değil.
Çok teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için iyi günler.
Güzel fiyat da 2.elde 13-15 ay garantili 256 GB modeller 23 bin civarına bulunabiliyor. Hatta geçen 14 ay garantili yanında kılıf, şarj aleti vs ile 23'e ilan vardı.
A34 çöp bence hocam. 1 ay öncesine kadar ben de tavsiye ederdim de 2. telefonum olarak kullanıyorum ilk aldığımdaki gibi değil. Hızı vs. 1 yılda her şeyi düştü. (Her telefonda olanlar gibi değil anormal)Alınmaz. 10-11k civarlarına bulunuyor zaten kendisi yanlış bilmiyorsam. A34 ya da A25 gibi modeller alınmalı bu fiyatlarda.
Konuyu biraz hortlatıyorum ama nerede 23e ilan görmüştünüz acaba? Ve internetten görmeden 2.el android telefon almak ne kadar güvenilir?Güzel fiyat da 2.elde 13-15 ay garantili 256GB modeller 23 bin civarına bulunabiliyor. Hatta geçen 14 ay garantili yanında kılıf, şarj aleti vs ile 23 e ilan vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.