B Braymm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #31 MrDrZoom dedi: Konuyu biraz hortlatıyorum ama nerede 23e ilan görmüştünüz acaba? Ve internetten görmeden 2.el android telefon almak ne kadar güvenilir? Genişletmek için tıkla... Sahibinden, DH forum bir çok yerde 23 e bulanabiliyor. 24 koyana da biraz pazarlık yapın 23 e yakın yine alırsınız.
MrDrZoom dedi: Konuyu biraz hortlatıyorum ama nerede 23e ilan görmüştünüz acaba? Ve internetten görmeden 2.el android telefon almak ne kadar güvenilir? Genişletmek için tıkla... Sahibinden, DH forum bir çok yerde 23 e bulanabiliyor. 24 koyana da biraz pazarlık yapın 23 e yakın yine alırsınız.
Forsakenn Femtopat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #32 Samsung çöpüne para verilmez.
M MrDrZoom Kilopat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 134 12 Nisan 2024 #33 Braymm dedi: Sahibinden, DH forum bir çok yerde 23 e bulanabiliyor. 24 koyana da biraz pazarlık yapın 23 e yakın yine alırsınız. Genişletmek için tıkla... İnternette o fiyatın altında bile bulabiliyoruz ama ne kadar güvenilir? Telefonu göndermemesi falan değil de tamir görmüş, çizilmiş, kamerası düzgün çalışmayan vb. gibi sorunlarla yollanan telefonları kimse geri kabul etmez gibime geliyor.
Braymm dedi: Sahibinden, DH forum bir çok yerde 23 e bulanabiliyor. 24 koyana da biraz pazarlık yapın 23 e yakın yine alırsınız. Genişletmek için tıkla... İnternette o fiyatın altında bile bulabiliyoruz ama ne kadar güvenilir? Telefonu göndermemesi falan değil de tamir görmüş, çizilmiş, kamerası düzgün çalışmayan vb. gibi sorunlarla yollanan telefonları kimse geri kabul etmez gibime geliyor.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.774 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #34 Şu indirim konularını hortlatanların aklından şüphe ediyorum.