S23 alınır mı?

Bütçe
30000
Daha fazla  
Merhaba dostlar, S23 alacak durumdayım iki sorum var, ilk olarak 128 ile 256 arasında büyük bir fark var mı? İkinci olarak bu fiyatta alabileceğim en iyi cihaz sanırım bu diye düşündüm ama bu fiyatlara çıkmadan 23bin TL'ye Realme GT2 Pro var. Sizce ne yapmalıyım yılbaşını mı bekleyeyim yoksa S23 her türlü alınır mı? Ayrıca 25 watt hızlı şarj nedense az geliyor fakat yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
25 watt tüm gün telde oyun oynamazsan gayet tatmin ediyor. Bende A34 var oda 25 watt %80 e kadar baya hızlı şarz oluyor. S23'ün bataryası daha küçük olduğuna göre çok daha hızlı şarz olacaktır.

Samsung S22'den sonra iyice coştu, fiyat-performans anlamında iyice güzel telefonlar yapmaya başladılar. Gerek Android yazılımının gelişimi gerekse OneUI'ye yaptıkları geliştirmeler anlamında iOSvari bir deneyim sunuyor. Hatta bazı durumlarda onu da geçebiliyor.

İşlemci vb anlamında da gayet iyi.

Realme GT2 de teknik anlamda çok iyi bir telefon ancak yaşadığım Mi Mix3 tecrübesinden sonra Çinlilere güncelleme ve UI bazındaki geliştirme-düzeltmeleri anlamında güvenim kayboldu.

Mi Mix3 zamanının amiral gemisi modunda iken, yeni çıkan orta ve orta-üst segment telefonları pazarlamak adına bu telefona adam gibi güncelleme vermediler, sorunları gidermediler. Giderdikleri güncellemeleri de Çin'de verirken, globale 1-2 sene sonra getirdiler, bunun gibi saçmalıklar oldu, telefon elimde çöpe döndü.

Ben de GT2 Pro'ya acaba alsam mı derken S22 Ultra alıp devam ettim. Bu anlamda S23 de güncelleme desteği konusunda Samsung sözü vb açısından gayet olumlu olur. GT2 Pro da fiyatıyla cezbediyor tabi ama çıkabiliyorsanız S23 güzel olur.

25 watt hızlı şarj nedense az geliyor
Günümüzdeki batarya teknolojisi o kadar gelişmiş değil. Hızlı dolan hızlı boşalır. Yüksek hızla şarj olan bataryalar kısa sürede çöp oluyor. Aşırı derecede telefonu hızlı şarj etmek uzun vadede çok matah bir durum değil.
S23 her türlü alınır mı?
Evet. Sosyal medya kullanımın yoksa, telefonla profesyonel iş yapmıyorsan, video işlemiyorsan alıp geçebilirsin.

Kesinlikle alınır. Kendim de kullanıyorum sorun olursa cevaplarım.
Cevap için teşekkürler, günü geçiriyor musunuz, pil konusu iyileştirildiğini biliyorum, ayrıca ekran kalitesi nasıl?

Çok teşekkürler.

Cevap için teşekkürler, günü geçiriyor musunuz, pil konusu iyileştirildiğini biliyorum, ayrıca ekran kalitesi nasıl?
Ekran kalitesi çok iyi. Önceden Ultra modelini kullanıyordum elbette fark var ama fark etmiyorum. Bolca dizi, film izlerim gayet memnunum. Pili her türlü 1 günü çıkartıyor. Hücresel, 120Hz, konum, AOD, oto. parlaklık vs. her şey açık en yoğun kullanımda 6, ortalama 7, normal kullanımda 8 saat SoT veriyor. Profilimde paylaşmıştım isterseniz ekran görüntüsüne bakabilirsiniz.

Ben 2 aydan fazladır telefon araştırdım. Bakmadığım model kalmadı. Mi13t beklediğim model idi fakat işlemcisinden dolayı vazgeçtim. Mi13T pro o fiyata kesinlikle alınmaz.
20k lar civarı düşünüyorsanız mi12T Gayet güzel tel. 30k ya çıkabiliyorsanız Alternatifsiz S23. Zaten genel görüş te bu yönde. Ben de geçen hafta S23+ aldım. Gayet memnunum.

128 GB, UFS 3.1 destekli iken 256 GB UFS 4.0.
Bunlar dışında farkı yok ve kesinlikle alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…